Algemeen

Vroege eerste reacties 'Justice League'!

Gaat het dan toch goed komen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:29 in Algemeen
Warner Bros. en DC Entertainment hebben een eerste screening voor Justice League georganiseerd en online beginnen nu de eerste reacties te verschijnen. Vooralsnog is het Batman-News die een aantal bezoekers heeft gesproken. Helemaal onderaan dit bericht overigens nog een mogelijke kleine spoiler over een ontbrekend personage.

Veel is er nog niet bekend, maar mochten deze reacties kloppen dan kunnen we volgens één van de bezoekers een "epische" film tegemoet zien. Een andere bezoeker verklaarde tegenover de website dat hij Suicide Squad en Batman v Superman: Dawn of Justice maar niets vond, maar dat Justice League juist "geweldig" is. Hieronder de reacties die Batman-News wist te verzamelen.
De versie die vertoond is, is ongetwijfeld een ruwe versie. Na het vertrek van regisseur Zack Snyder zou Joss Whedon de film toch wat anders aanvliegen dan zijn voorganger van plan was. Er zijn onder meer forse reshoots geweest en onder meer het einde zou zijn aangepast.

Laten we hopen dat de bronnen van Batman-News de waarheid vertellen en dat Warner Bros. opnieuw een superheldenfilm aflevert met de kwaliteit van de recente DC-film Wonder Woman, of misschien wel Whedons Marvel-film The Avengers. Zo niet... We hebben nog altijd Justice League XXX.

Mogelijke spoiler! Batman-News meldt ook dat zij hebben gehoord dat Jesse Eisenbergs Lex Luther niet in de film zit. Eerder berichtten we al dat hij uit de film zou zijn geknipt.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Alleen maar goed nieuws he Ed? ;) Wat een geluk ook dat (spoiler alert) Jesse Eisenberg Lex Luthor er niet in zit, dat is sowieso al een groot pluspunt voor mij!

Ang3l

Avatar

Beste filmtotaal... bovenaan zetten dat onderaan een spoiler over een ontbrekend personage komt. En dan naast tekst (die je als je niet gespoilert wil worden dan idd weg kan scrollen) een LOEIGROTE foto plaatsen van dat personage.... da's niet heel handig, wel? ;) Daar kun je nl niet echt omheen.

chazillionair28

Avatar

Ik heb een vermoeden dat the flash de show gaat stelen, net zoals met quicksilver met x-men het geval was.

Utah

Avatar

Ik vond Jesse als Lex helemaal niets. Leek wel alsof ze verwijderde scenes van American Ultra in BvS hadden geplaatst.

Master Of Films

Avatar

Als iemand anders nou Lex Luthor had gespeeld, dan had ik wel jammer gevonden. Misschien moet WB eens overwegen dat zijn vader of zijn tante Lena Luthor maar eens overnemen om Superman echt lastig te vallen.

ThomasOMalley

Avatar

Klinkt goed. Positieve reacties zouden we eigenlijk allemaal moeten toejuichen toch? Of speelt persoonlijk gewin hier voor sommigen een rol?

Sunspot

Avatar

Ik denk dat Aquaman de show gaat stelen.

Sunspot

Avatar

Jesse heeft gewoon niet de kop om overtuigend Lex Luthor te spelen

Master Of Films

Avatar

Sunspot "Jesse heeft gewoon niet de kop om overtuigend Lex Luthor te spelen"
Niet alleen dat. Dat vreselijke overacting. Het is meer "the check is in the mail, FY movie" acteren. Hij geeft geen reet om die film.

MikeyMo

Avatar

Elke testscreening wordt altijd super positief ontvangen

GreenHornet

Avatar

Lex Luthor zal wel een ongeluk krijgen waarbij zijn gezicht zal worden verbrand, zodat een andere acteur zijn rol kan overnemen, met een nieuw gezicht.

Sunspot

Avatar

@Masteroffilms

Ja, dat sowieso en het paste ook totaal niet bij de film vond ik.

Neem dan gewoon een iets bredere gozer met een sterke kale kop, zoals in de comics.

Hij is sowieso heel intelligent, maar hij moet ook fysiek intimiderend overkomen vind ik, in ieder geval in zijn gezicht.

Eisenberg is gewoon een zware miscast, zou beter als hulpje van LL kunnen worden gecast haha

Ed Crane

Avatar

Prince John "Alleen maar goed nieuws he Ed? ;)"

Dit soort eerste reacties zeggen niets en sowieso zeggen latere reacties me ook niet echt veel. Maar ik ben benieuwd, wel jammer imo dat Snyders versie dus niet uit zal komen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair