Vroege eerste reacties 'Justice League'!

Vroege eerste reacties 'Justice League'!

Gaat het dan toch goed komen?

Warner Bros. en DC Entertainment hebben een eerste screening voor Justice League georganiseerd en online beginnen nu de eerste reacties te verschijnen. Vooralsnog is het Batman-News die een aantal bezoekers heeft gesproken. Helemaal onderaan dit bericht overigens nog een mogelijke kleine spoiler over een ontbrekend personage.

Veel is er nog niet bekend, maar mochten deze reacties kloppen dan kunnen we volgens één van de bezoekers een "epische" film tegemoet zien. Een andere bezoeker verklaarde tegenover de website dat hij Suicide Squad en Batman v Superman: Dawn of Justice maar niets vond, maar dat Justice League juist "geweldig" is. Hieronder de reacties die Batman-News wist te verzamelen.




De versie die vertoond is, is ongetwijfeld een ruwe versie. Na het vertrek van regisseur Zack Snyder zou Joss Whedon de film toch wat anders aanvliegen dan zijn voorganger van plan was. Er zijn onder meer forse reshoots geweest en onder meer het einde zou zijn aangepast.

Laten we hopen dat de bronnen van Batman-News de waarheid vertellen en dat Warner Bros. opnieuw een superheldenfilm aflevert met de kwaliteit van de recente DC-film Wonder Woman, of misschien wel Whedons Marvel-film The Avengers. Zo niet... We hebben nog altijd Justice League XXX.

Mogelijke spoiler! Batman-News meldt ook dat zij hebben gehoord dat Jesse Eisenbergs Lex Luther niet in de film zit. Eerder berichtten we al dat hij uit de film zou zijn geknipt.



NieuwsFilm

meest populair