Bekijk de eerste 10 minuten van 'Spider-Man: Homecoming'

Bekijk de eerste 10 minuten van 'Spider-Man: Homecoming'

En Homecoming is nu ook de best scorende superheldenfilm van 2017.

Ondertussen draait Spider-Man: Homecoming alweer een paar maanden en met veel succes in de wereldwijde bioscoopzalen. De film van regisseur Jon Watts is sindskort de best verdienende superheldenfilm van 2017.

Wereldwijd noteerde Homecoming al een fraaie $874,3 miljoen en daarmee scoorde de superheldenfilm beter dan Logan ($616,8 miljoen), Wonder Woman ($820,4 miljoen) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 ($863,4 miljoen). Uiteraard zijn er nog twee films die de score kunnen aanscherpen, namelijk Thor: Ragnarok en Justice League.

Daarnaast is Homecoming ook bijna de financieel hoogstscorende Spider-Man film tot op heden. Van de eerdere vijf Spidey-films noteerde alleen het bijzonder prijzige Spider-Man 3 uit 2007 iets beter, met $890,8 miljoen.

In november verschijnt Homecoming op schijf en video on demand. Hieronder zie je de eerste 10 minuten uit de film met namen als Tom Holland, Michael Keaton en Robert Downey Jr.


In Homecoming keert Peter Parker na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes.

NieuwsFilm

meest populair