'Gambit' gaat voor Gore Verbinski

'Gambit' gaat voor Gore Verbinski

Pirates-regisseur moet X-Men spin-off oppakken.

Nadat regisseurs Doug Liman in 2015 en Rupert Wyatt in 2016 afhaakten, is het nu Gore Verbinski die de X-Men spin-off Gambit moet regisseren. Dit meldt de bekende filmwebsite Deadline. Het lang vertraagde project van 20th Century Fox lijkt daarmee eindelijk van de grond te komen.

De vertraging van Gambit komt niet alleen door het vertrek van de regisseurs. Ook het succes van Deadpool en Logan heeft de insteek van de spin-off doen veranderen. Dit verklaarde acteur Channing Tatum onlangs. Tatum is nog altijd de persoon die de titelrol moet gaan vervullen.

De gesprekken met Pirates of the Caribbean-regisseur Verbinski zouden volgende week afgerond moeten worden en volgens de bron van The Hollywood Reporter zou "het nog alle kanten op kunnen gaan." Het script voor Gambit werd opgeleverd door Josh Zetumer. Uiteraard zijn Lauren Shuler Donner en Simon Kinberg weer de producenten.

Volgend jaar verschijnen maar liefst drie X-Men films, met New Mutants, Deadpool 2 en X-Men: Dark Phoenix. Voor 2019 staan ook drie data gepland.



NieuwsFilm

meest populair