POLL: Beste Spider-Man

Wie van de drie?

Dit jaar verscheen alweer deze zesde Spider-Man film sinds Sam Raimi's Spider-Man uit 2002. Raimi's reeks bestond uiteindelijk uit drie films en in 2012 ging Spinnemans voor de eerste keer in de reboot. In 2016 was er alweer een nieuwe Spider-Man. Met deze POLL de vraag: welke acteur vind jij het beste al Spider-Man?

Er zijn dus drie acteurs die de rol sinds 2002 hebben gespeeld. In Spider-Man, Spider-Man 2 (2004) en Spider-Man 3 (2007) was het Tobey Maguire die de rol invulde. Ondanks dat een vierde deel in de planning stond, moest Maguire zijn webshooters doorgeven aan Andrew Garfield. Sony besloot de reeks namelijk te rebooten en gaf de leiding aan Marc Webb. Deze poging strandde echter al na twee films, The Amazing Spider-Man (2012) en The Amazing Spider-Man 2 (2014). Twee geplande vervolgen en enkele spin-offs, waaronder Sinister Six, werden afgeblazen.

Begin 2015 werd bekend dat Sony ging samenwerken met Marvel Studios, de club achter de Avengers-films. En dit pakte tot op heden goed uit. De nog zeer jonge acteur Tom Holland kreeg dit keer de webshooters en debuteerde in Captain America: Civil War uit 2016. Een jaar later verscheen al zijn eigen film, het succesvolle Spider-Man: Homecoming en komende twee jaar is hij te zien in Avengers: Infinity War (2018), Avengers 4 (2019) en het vervolg op Homecoming in 2019.

Succes met stemmen!



NieuwsFilm

meest populair