Pakkende aankondiging 'Avengers: Infinity War' trailer!

Pakkende aankondiging 'Avengers: Infinity War' trailer!

Morgen gaat het gebeuren..!

Na de hints van gisteren en vandaag heeft Marvel Studios bevestigd dat dat de trailer voor Avengers: Infinity War van Civil War en The Winter Soldier-regisseurs Anthony en Joe Russo morgen online verschijnt! Ter gelegenheid heeft Marvel Studios een vermakelijke teaser onthuld waarin de fans laten doorschemeren dat ze de trailer zielsgraag willen zien.

Met vele tientallen personages, gespeeld door uiteenlopende acteurs, uit de eerdere achttien delen uit het Marvel Cinematic Universe is Infinity War één van de grootste filmprojecten ooit. In onderstaande teaser / aankondiging zie je naast dolenthousiaste fans ook flitsen uit films als Iron Man, The Avengers, Guardians of the Galaxy, Captain America: Civil War, Doctor Strange en het nog te verschijnen Black Panther. Tussendoor volgt de boodschap: "Everything You Know, Everything You've Experienced, Everything You've Imagined, It Hass All Been Leading To This Moment."


De officiële omschrijving van Infinity War luidt: Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld verdedigen tegen gevaren die te groot zijn voor een enkele held, duikt er een nieuwe bedreiging op uit de kosmische schaduwen: Thanos. Hij is een intergalactische en eerloze alleenheerser met als doel de zes Infinity Stones te verzamelen, artefacten met onvoorstelbare krachten. Thanos wil deze stenen inzetten om zijn verwrongen wil op te leggen op de hele werkelijkheid. Alles waarvoor de Avengers hebben gestreden leidt tot dit moment - het lot van de aarde en het bestaan zelf is nog nooit zo onzeker geweest.

Marvel Studios' Avengers: Infinity War staat gepland voor 25 april en vormt samen met het nog titelloze Avengers 4 (2019) het einde van het huidige Marvel Cinematic Universe, welke uiteindelijk zal bestaan uit 22 films. De filmreeks zal daarna verdergaan als het Marvel Cosmic Universe.

UPDATE: De trailer verschijnt morgenochtend tijdens Good Morning America, waarvan de uitzending start om 8 a.m. EST. Dat betekent dat de hoge resolutie trailer ergens richting het einde van de middag (Nederlandse tijd) online verschijnt, vermoedelijk tussen 14.00 en 16.00 uur. Tenzij Disney een andere online strategie heeft... Vaker gebeurd.


Hieronder de teaserposter, in eerste instantie "gelekt" door Spider-Man acteur Tom Holland:



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair