Featured

Opvallende en lachwekkende cameo's in 2017

Van David Hasselhoff tot die ene in Star Wars.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:38 in Featured
De meest recente Star Wars-film zou barstensvol cameo's zitten en ook de films van Marvel Studios herbergen vaak rolletjes van bekende en onverwachte gezichten, denk alleen al aan Stan Lee. In 2017 waren er een aantal (onverwachte) cameo's in de grote blockbusters. Hieronder een overzicht van de meest opvallende. Uiteraard zijn er weer SPOILERS!!

Wil je een andere cameo onder de aandacht brengen? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

Baywatch - Pamela Anderson
Uiteraard heeft David Hasselhoff (over hem straks meer) een cameo in deze herfilming, maar de belangrijkste is uiteraard Pamela Anderson. Niet in het rood, maar wel in super-slomo.


Blade Runner 2049 - Sean Young
Zonder enige aankondiging is in 2049 opeens Sean Youngs Rachael te zien, middels computeranimatie tot leven gewekt. De actrice was zelf betrokken bij de realisatie om ervoor te zorgen dat het personage zo echt mogelijk over zou komen.


Guardians Of The Galaxy: Vol. 2 - David Hasselhoff
Ook in deze Marvel een leuke cameo, namelijk die van David Hasselhoff. Het is maar heel kort, maar de flits is misschien wel de leukste cameo van het jaar!


Guardians Of The Galaxy: Vol. 2 - Sylvester Stallone
Eigenlijk is het optreden van Sylvester Stallone in de film niet echt een cameo, aangezien hij daarvoor net iets te lang te zien is en teveel tekst heeft. Desondanks toch het vermelden waard.


Justice League - Joe Manganiello
In het filmpje na/tijdens de aftiteling is naast Lex Luthor ook onverwacht Joe Manganiello's Deathstroke te zien. Het lijkt er dus op dat we dit personage snel terug gaan zien; mogelijk in een solofilm geregisseerd door The Raid-regisseur Gareth Evans.


Kingsman: The Golden Circle - Elton John
Inhoudelijk stelt het allemaal maar weinig voor, maar het rolletje van Elton John is even vermakelijk als bizar.


Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - Keira Knightley
Na haar afwezigheid in het vierde deel duikt Keira Knightley's Elizabeth Swann toch weer op in deel 5. Net als Orlando Blooms Will Turner overigens.


Thor: Ragnarok - Matt Damon, Luke Hemsworth & Sam Neill
Naast dat Stan Lee in deze te zien is, zijn er in de derde Thor-film een aantal andere leuke cameo's. In een door Loki opgezet toneelstuk is Matt Damon te zien als Loki, Luke Hemsworth (dus de broer van Chris) is Thor, en Sam Neill vertolkt Odin. Het is bijna niet te zien, maar vermakelijk des te meer!


Spider-Man: Homecoming - Gwyneth Paltrow
Ze lijkt haar tijd vooral kwijt te zijn aan andere zaken, maar voor de rol als Pepper Pots maakt ze een uitzondering. Paltrow zou gestopt zijn met acteren, maar ze duikt verrassend op in Spider-Man: Homecoming.


Split - Bruce Willis
Aan het einde van Split wordt duidelijk dat we te maken hebben met een tweede deel in een trilogie die de "Eastrail 177 trilogy" heet. In de laatste seconden van de film van M. Night Shyamalan duikt namelijk Bruce Willis' David Dunn op. In Glass gaat het verhaal verder.


Star Wars: The Last Jedi - Yoda
Uiteraard een spoiler, maar dat wist je van te voren! Yoda heeft een kort optreden in The Last Jedi, ingevuld door Frank Oz. Uiteraard is het zijn geest; een lichtpuntje voor de fans van de oude delen, aangezien het een nagenoeg exacte replica betreft van een van de originele poppen. "Young Skywalker. Missed you, I have..."8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

De theater scene vond ik wel het beste in Thor Ragnarok. De scene met Rachel in Blade Runner was echt sterk en onverwacht.

Mav Damian

Avatar

De theater scene vond ik wel het beste in Thor Ragnarok. De scene met Rachel in Blade Runner was echt sterk en onverwacht.

SunChaser

Avatar

Elton john was geen cameo. Dat was echt een plot onderdeel

benjamin

Avatar

Elton John zou vooral beter maar een cameo geweest zijn.

Ereptile

Avatar

Bij Thor: Ragnarok had ik echt geen idee dat ik naar Sam Neill als Odin zat te kijken!

Sunspot

Avatar

The Hoff was inderdaad leuk, beste denk.

Hoe zit het trouwens met die Gwenith Paltrow, ze had toch dat spul in haar, Extremis. Stark zei dat hij het eruit kon krijgen of zo op het einde van deel 3 Iron Man.

Niks meer van gehoord.

Of komt ze als Extremis Pott meevechten tegen Thanos

Spider-fan

Avatar

Ik heb Pirates nog niet gezien, maar zit daar ook niet die ouwe rock-piraat Sir Paul McCartney in?

Chrisselshizzel

Avatar

Yoda !! Ik vond het zo Cool !! Kippenvel !!

nieuwslaatste nieuws

meest populair