Aanrader: Peter Dinklage en Jeff Goldblum in supergave reclamespots!

Aanrader: Peter Dinklage en Jeff Goldblum in supergave reclamespots!

Lachen!!

Gisteren tijdens of na de Super Bowl verschenen eerste / nieuwe trailers voor films als Avengers: Infinity War (zie hier), Solo: A Star Wars Story (zie hier), Jurassic World: Fallen Kingdom (zie hier) en Skyscraper (zie hier). Maar er was meer! Er waren namelijk ook meerdere leuke filmgerelateerde reclamespots. Hieronder zie je er vier.

De eerste is er een met Peter Dinklage en Morgan Freeman, in een duo-commercial van het chipsmerk Doritos en het frisdrankmerk Mountain Dew. Dinklage stapt in de huid van Busta Rhymes' en playbackt zijn 'Look at Me Now'; Freeman doet hetzelfde met Missy Elliotts 'Get Ur Freak On'. De fans van Game of Thrones zullen "Tyrion" nu vast graag in een bepaald huisje willen plaatsen.


De reclame van Jeep met Jeff Goldblum is ook erg cool. We zien de acteur, overigens ook te zien in het aanstaande Jurassic World: Fallen Kingdom, tekeer gaan in een Jeep. Hij weet zelfs de T-Rex voor zijn karretje te binden. Leuke knipoog naar het origineel.


Ook was er een reclame van Lexus voor Black Panther en de vermoedelijk afsluitende trailer voor "Dundee: The Son of a Legend Returns Home":





NieuwsFilm

meest populair