Gaat 'Black Panther' beter scoren dan 'Avengers: Infinity War'?

Gaat 'Black Panther' beter scoren dan 'Avengers: Infinity War'?

En een alternatieve Black Panther onthuld

De wereldwijde box office score van Black Panther blijft in een rap tempo toenemen. De wereldwijde opbrengst is namelijk al $500 miljoen en nog steeds weet de film van Ryan Coogler de opbrengst van The Avengers voor te blijven.

Op woensdag werd er in de States namelijk meer opgehaald ($14,5 miljoen) dan dat de eerste Avengers noteerde ($13,6 miljoen) op zijn eerste woensdag. Ook buiten de States draait Black Panther sterk. Er werd meer opgehaald dan Guardians Of The Galaxy Vol 2 en Thor: Ragnarok deden op hun eerste woensdagen.

Hoe stevig Black Panther in zijn schoenen staat, zal aankomend weekend echt duidelijk worden. Naar verwachting wordt er rond de $100 miljoen genoteerd in de States en mogelijk meer dan $103,0 miljoen, de score van The Avengers in het tweede weekend. Met een vergelijkbare score buiten de States staat Black Panther na ruim een week waarschijnlijk al boven de totaalscore van films als Doctor Strange ($677,7 miljoen), mogelijk zelfs Captain America: The Winter Soldier ($714,3 miljoen) en wie weet zelfs Guardians of the Galaxy ($773,3 miljoen).

De website Screen Rant durft zelfs te beweren dat Black Panther beter zou kunnen gaan scoren dan de volgende Marvel Studios-film, Avengers: Infinity War. Volgens de website is de concurrentie voor de derde Avengers flink, met de releases van Deadpool 2 en Solo: A Star Wars Story in dezelfde maand. En daarbij zijn er al twee Avengers-films verschenen. De tijd zal het uitwijzen.

Ook aardig om te zien is een alternatief ontwerp voor de superheld uit Wakanda. Lees onze review van 3,5 ster.



NieuwsFilm

meest populair