Algemeen

Gaat 'Black Panther' beter scoren dan 'Avengers: Infinity War'?

En een alternatieve Black Panther onthuld

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:12 in Algemeen
De wereldwijde box office score van Black Panther blijft in een rap tempo toenemen. De wereldwijde opbrengst is namelijk al $500 miljoen en nog steeds weet de film van Ryan Coogler de opbrengst van The Avengers voor te blijven.

Op woensdag werd er in de States namelijk meer opgehaald ($14,5 miljoen) dan dat de eerste Avengers noteerde ($13,6 miljoen) op zijn eerste woensdag. Ook buiten de States draait Black Panther sterk. Er werd meer opgehaald dan Guardians Of The Galaxy Vol 2 en Thor: Ragnarok deden op hun eerste woensdagen.

Hoe stevig Black Panther in zijn schoenen staat, zal aankomend weekend echt duidelijk worden. Naar verwachting wordt er rond de $100 miljoen genoteerd in de States en mogelijk meer dan $103,0 miljoen, de score van The Avengers in het tweede weekend. Met een vergelijkbare score buiten de States staat Black Panther na ruim een week waarschijnlijk al boven de totaalscore van films als Doctor Strange ($677,7 miljoen), mogelijk zelfs Captain America: The Winter Soldier ($714,3 miljoen) en wie weet zelfs Guardians of the Galaxy ($773,3 miljoen).

De website Screen Rant durft zelfs te beweren dat Black Panther beter zou kunnen gaan scoren dan de volgende Marvel Studios-film, Avengers: Infinity War. Volgens de website is de concurrentie voor de derde Avengers flink, met de releases van Deadpool 2 en Solo: A Star Wars Story in dezelfde maand. En daarbij zijn er al twee Avengers-films verschenen. De tijd zal het uitwijzen.

Ook aardig om te zien is een alternatief ontwerp voor de superheld uit Wakanda. Lees onze review van 3,5 ster.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

10 jaar MCU en kerst op de taart zou dan toch Avengers: Infinity War moeten zijn. We zijn voorlopig niet af van Black Panther vs Avengers: Infinity War. Nu speculatie, later komen de cijfers en de vergelijkingen.

Robbepost

Avatar

Natuurlijk gaat infinity war veel meer opleveren.

soprano077

Avatar

en nog steeds vond ik er geen ruk aan

Guyon2002

Avatar

Infinity War moet uitkijken voor Deadpool 2 en Solo?
Aangezien er een maand verschil in zit qua releasedates vind ik dit een beetje een domme statement, de mensen die IW graag willen zien gaan geen maand erop wachten. Sowieso is de releasedate voor Solo gewoon dom gekozen. De film is al niet bepaald populair (aangezien niemand om de film heeft gevraagd en iedereen liever iets anders ziet zoals Kenobi) en dan gaan ze ook nog de strijd aan met Deadpool, Jurassic World en (grote kans) ook nog Infinity War.

benjamin

Avatar

Guyon2002 "Aangezien er een maand verschil in zit qua releasedates"
Er zit geen maand tussen. Infinity War komt op 4 mei uit in de Verenigde Staten en Deadpool al twee weken later en Solo de week daarna.

Waar overigens wel méér tijd tussen zit is de release van Solo en die van Jurassic World wat pas vier weken later is in de VS.

Ereptile

Avatar

Het verbaast me wel dat de film het ZO goed doet. Ik hoopte al op een geweldige opbrengst voor de film en dat de film zelf natuurlijk goed was. Maar dit... had ik echt niet verwacht.

Het wordt lastig, maar het zou toch zomaar kunnen dat Infinity War het record van Black Panther zal gaan evenaren of zelfs verbreken!

Da Villain

Avatar

Nee. Verdere uitleg niet nodig.

Artificialis

Avatar

Ik krijg juist de indruk dat veel mensen vanwege Avengers: Infinity War naar Black Panther zijn gegaan. Ze hebben allemaal in de trailer gezien dat Wakanda een aanzienlijk onderdeel van die film zal zijn. Het is wel zo handig om die wereld alvast in Black Panther te leren kennen.

Ik kan mij niet voorstellen dat Avengers: Infinity War minder bezoekers zal trekken. We hebben het hier wel over een film waarin Ant-Man, Dr. Strange, Spider-Man, Black Panther en de Guardians of the Galaxy in combinatie met het oude team te zien zullen zijn. De vijand der vijanden Thanos komt eindelijk in actie. De film(s) zou wel eens het einde van een aantal personages kunnen zijn. Dit wordt een ongekend evenement, moet het beter kunnen doen dan Black Panther.

JIGSAW8

Avatar

Blackpanther is de koning van de avengers films

chefry1983

Avatar

Infinity war gaat denk ik voorbij de 2 miljard. Maar het is niet vreemd dat bp beter scoort dan the avengers aangezien de prijs voor een bioscoopkaartje aanzienlijk is gestegen de afgelopen jaren

Sunspot

Avatar

Als dat zo gaat zijn, dan is het echt wel omdat de zwarte bevolking massaal naar de film is geweest.

Haha, gaan ze een actie op touw zetten om als zwarte bevolking niet naar Avengers Infinity War te gaan, zodat ze kunnen zeggen dat Black Panther het beter heeft gedaan.

Kunnen ze trots zijn, hoogst bedrag ooit in Superhero films, BP.

LOL, nee, lijkt me echt sterk dat BP het financieel beter doet.

nieuwslaatste nieuws