TV-tips week 8: Gravity, Harry Potter 7.1 & meer

TV-tips week 8: Gravity, Harry Potter 7.1 & meer

Welke films komen deze week op tv?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: David Yates | Cast: Bill Nighy, Emma Watson, Richard Griffiths, Harry Melling

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

Lees de recensie van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1.

Gravity (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen

Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut (Bullock) over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde. Een andere overlevende (Clooney) neemt het allemaal niet zo serieus.

Lees de recensie van Gravity geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Gravity.

The Bourne Identity (2002)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Doug Liman | Cast: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen

Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven. Bekijk de trailer van The Bourne Identity.

Die Hard (1988)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: John McTiernan | Cast: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Reginald VelJohnson, Paul Gleason

Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De Kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood. Bekijk de trailer van Die Hard.

Wild (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jean-Marc Vallée | Cast: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Keene McRae

Na de dood van haar moeder en het einde van haar huwelijk is Cheryl Strayed doodongelukkig. Bij wijze van therapie besluit ze de duizend mijl lange Pacific Crest Trail te gaan bewandelen.

Lees de recensie van Wild geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Wild.

Magic Mike XXL (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gregory Jacobs | Cast: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Sharon Blackwood, Alison Faulk

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Lees de recensie van Magic Mike XXL geschreven door Yara Plasman -

Bekijk de trailer van Magic Mike XXL.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford

Captain America en de Black Widow nemen het op tegen een gevaarlijke vijand die Washington D.C. bedreigt.

Lees de recensie van Captain America: The Winter Soldier geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van Captain America: The Winter Soldier.


NieuwsFilm

meest populair