Oorlog start in volledig nieuwe trailer 'Avengers: Infinity War'!

"Avengers, het einde is nabij."

De komst van Thanos en daarmee de oorlog die het einde van de Avengers kan beteken is nabij! En een krachtig voorproefje hierop krijg je in onderstaande volledig nieuwe trailer voor Marvel Studios' Avengers: Infinity War van regisseurs Anthony en Joe Russo en schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely.

De komst van de intergalactische superschurk Thanos (Josh Brolin) wordt al jaren voorbereid in de eerdere films in het Marvel Cinematic Universe. Na zijn glimlach aan het einde van The Avengers (2012) is hij kort te zien in Guardians of the Galaxy (2014) en pakt hij in de slotseconde van Avengers: Age of Ultron (2015) de Infinity Gaunlet op, als hij "prima, dan doe ik het zelf wel." zegt. In Infinity War gaat hij op zoek naar de Infinity Stones die hem ongekende krachten geeft. Deze wil Thanos gebruiken om de macht over het universum te krijgen. De Avengers en Guardians moeten hem stoppen en dat gaat slachtoffers vragen. Maar wie?


Infinity War is de negentiende film in het Marvel Cinematic Universe en de derde Avengers-film na The Avengers (2012) en Avengers: Age of Ultron (2015) en een inleiding tot de afsluiter Avengers 4 (2019). Je ziet Infinity War vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair