Marvel-acteurs schieten jonge, stervende 'Avengers'-fan te hulp

Marvel-acteurs schieten jonge, stervende 'Avengers'-fan te hulp

Zijn laatste wens is om een Avenger te ontmoeten.

Fox News-journaliste Shannon Bream trachtte zondagavond via sociale media de laatste wens van een stervend jongetje te vervullen door hem in contact te brengen met Avengers-acteurs. Haar actie heeft diens vruchten afgeworpen, want vele bekendheden hebben laten weten wat te willen doen. Captain America-acteur Chris Evans en Ant-Man-acteur Paul Rudd hebben zelfs al wat ondernomen.

Dat bevestigde Bream aan TheWrap. Aan hen vertelde ze niet hoe oud het jongetje is, enkel dat hij Emilio heet en vermoedelijk nog maar een paar dagen te leven heeft. Weken geleden had ze Emilio's oom in een vliegtuig ontmoet. Pas geleden zocht hij het contact weer op met het bericht dat het niet goed gaat met zijn neefje. Vandaar dat Bream erg druk bezig is met Emilio's wens.

Volgens de Fox News-medewerkster hebben zowel Chris Evans als Paul Rudd een persoonlijke videoboodschap opgenomen. Zij zijn echter niet de enige Marvel-helden die van zich hebben laten horen. Via Twitter onthulden Paul Bettany (Avengers: Age of Ultron), Zachary Levi (Thor: The Dark World) en Chloe Bennet (Agents of S.H.I.E.L.D.) ook interesse te hebben in een ontmoeting of boodschap. Hetzelfde geldt voor Ryan Reynolds, die zijn Deadpool een reserve Avenger noemt.








NieuwsFilm

meest populair