Algemeen

Rechtszaak rondom sekstape Hulk Hogan krijgt film

Hulk Hogan vs. Gawker en de verrassende uitslag van de zaak worden een speelfilm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:03 in Algemeen
Er komt een speelfilm over de rechtszaak tussen Hulk Hogan en de website Gawker.

De rechtszaak werd in 2013 aangespannen door Hogan en co. tegen de website nadat Gawker een sekstape met de voormalige worstelaar publiceerde. De jury kende in 2016 in totaal 140 miljoen toe aan Hogan, waarvan 115 als schadevergoeding en een extra 25 als straf voor Gawker. Gawker verklaarde zich snel daarna bankroet en voor het einde van het jaar kwamen Hulk Hogan en de website tot een schikking van 31 miljoen dollar.

De rechtszaak leverde veel debat over de vrijheid van meningsuiting en de functie van de pers op. Later werd duidelijk dat de miljardair Peter Thiel betrokken was bij de rechtszaak aan de kant van Hulk Hogan. De miljardair zocht al sinds 2007 een manier om Gawker uit de lucht te halen, nadat de site zijn homoseksualiteit onthulde, wat hij als privéinformatie zag die hij niet publiek bekend wilde hebben.

De film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, die we kennen van zijn werk met naamgenoot Jennifer Lawrence, waaronder het recente Red Sparrow, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay - Part 2. De regisseur maakte daarvoor onder meer I Am Legend en brak ooit door met Constantine.

Voor de film zal het script geschreven worden door Charles Randolph, de scriptschrijver van The Big Short, waarvoor hij samen met Adam McKay een Oscar won.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Boeiend.... een film over het slurfje van een opa.

Rderegt

Avatar

Vraag me af wie de rol van Hulk Hogan krijgt.

cuproy

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

GreenHornet

Avatar

cuproy ik gebruik gewoon Netflix

Ereptile

Avatar

Zat er eigenlijk wel aan te komen, of niet?

Ieder schandaal is een goed verhaal. Hoop wel op de R-Rated versie. Ik wil alle details natuurlijk duidelijk zien. En ik verwacht ook zeker tijdens de credits beelden uit het echte seks filmpje ter vergelijking.

Akke Moeka Hara

Avatar

Heb gehoord dat een Aziatische acteur de rol van Hogan op zich gaat nemen.
Omdat anders de blanke man teveel ge-stereotypeerd wordt.

Gigan72

Avatar

The Rock als Hulk Hogan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair