Poll

En de beste Spider-Man film is...

Van Spider-Man uit 2002 tot Spider-Man: Homecoming van verleden jaar.

door Bram de Groot om 10:14 in Poll
Verleden week keken we naar de zes Spider-Man solofilms die sinds 2002 op het witte doek zijn verschenen. Er werden zo'n 1.000 stemmen gegeven en hieronder zie je welke films het meest én minst in trek zijn.

De beste Spider-Man films
Maar liefst 86 procent van de stemmen ging naar drie films, met op de eerste plaats Spider-Man: Homecoming, de meest recente film met Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man. De film uit het Marvel Cinematic Universe kreeg een prima 38 procent van de stemmen. Ook Sam Raimi's "oudjes" Spider-Man (2002) en Spider-Man 2 (2004) deden het goed. De films met Tobey Maguire als de titelheld kwamen uit op respectievelijk 22 procent en 26 procent van de stemmen.


De slechtste Spider-Man films
Minder goed deed Spider-Man 3 (2007) het. De derde film van Sam Raimi blijkt zelfs de minste stemmen te krijgen, met 3 procent. Iets beter deden Marc Webbs The Amazing Spider-Man (2012) en The Amazing Spider-Man 2 (2014) met Andrew Garfield het. De films kregen respectievelijk 7 procent en 4 procent van de stemmen.


De toekomstige Spider-Man films
De toekomst heeft nog het nodige in petto. Spider-Man zal volgend jaar te zien zijn in Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home en Sony werkt aan zijn eigen Spider-Man MCU-subuniversum. Na de zomer verschijnt Venom, naar verluidt zonder Spider-Man.23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Homecoming de beste??
De film is zwaar bagger.

Ereptile

Avatar

Homecoming is misschien wel de recentste en daardoor mogelijk hoger gescoord. Ook vanwege het jongere publiek dat hier zit. Maar Spider-Man 2 blijft voor mij de nr. 1!

(@Gigan72, zwaar bagger vind ik ook iets overdreven. Homecoming vond ik althans een goede film, maar net iets TEVEEL op The Avengers rusten, dan een echte Spider-Man solo film).

Goku32

Avatar

Ik Vond Deel 2 Met De Octupus de beste film van de reeks. En ik vond home coming vet ook

Artificialis

Avatar

@Ereptile
Ik heb laatst alle 6 films teruggezien en moet zeggen dat Homecoming gewoon de beste is. En aangezien ik uit de koude oorlog kom beschouw ik mijzelf als onderdeel van het wat oudere publiek.

Frietgezicht

Avatar

@ Tycho, wat wil je weten dan?

Frietgezicht

Avatar

Vraag maar. Heb wel wat ervaring en anders iemand anders hier wel.

Frietgezicht

Avatar

Oei lastig.
Wat zijn jullie leeftijden? Jong neem ik aan.


Weet niet waarom het de 1ste keer stuk liep en nu met zo weinig info over een korte relatie en door jullie ook niet te kennen is een antwoord geven lastig.
Maar ik neem aan dat jij het vraagt en zij jou dus heeft geblockt of in ieder geval negeert. Dat is onvolwassen en geeft aan dat ze waarschijnlijk de confrontatie niet aandurft (wijst meestal ook op iemand die jong is)

Het kan zijn dat ze gewoon in de liefde erg wispelturig is en totaal niet klaar is voor iets 'serieus'.
Snel klaar zijn met iemand en snel alweer een ander leuk vinden.
Maybe is ze een andere tegen gekomen (of ook een ex ofzo) en durft ze het niet te zeggen. Dat is natuurlijk pijnlijk om te horen.

Of ze heeft bindingsangst. Zodra het serieus wordt rent ze weg.

Ik heb ooit een vakantieliefde gehad en toen zaten we 4 weken lang elke dag te msn-en, sms-en en bellen met hartjes en houden van en voor altijd samen blijven en de ene op de andere dag had ze een ander. Negeerde mij eerst ook en stuurde uiteindelijk smsje wat makkelijker is dan bellen.

En andersom heb ik een meisje ook weleens zoiets aangedaan.

Maar als je ouder wordt kom je zulke situaties zelden meer tegen.

Frietgezicht

Avatar

Je kan je wel vertellen dat liefdesverdriet idd erg pijnlijk is (na iemand verliezen door de dood toch een duidelijke nr 2) maar dr altijd wel weer iemand anders komt.
Ik denk dat de meeste gozers weleens gedacht hebben dat ze nooit meer zo'n mooi en/of lief,zorgzaam,enz meisje tegen zullen komen en toch komt ze weer voorbij. Mocht dit niks meer worden denk dan niet te negatief. En zeker niet als je jong bent,de kans dat je een relatie krijgt die de rest van je leven duurt gebeurd zelden als mensen rond de 20 zijn.
Je kunt beter genieten van zoveel mogelijk verschillende meiden want ooit lig je wel vast voor altijd.

Elke man moet sowieso even alleen wonen en niet gelijk van huis uit gaan samenwonen. Geniet van het vrijgezellenbestaan.

Akke Moeka Hara

Avatar

Wat een gezeik om wijven lol lekker laten rotten, waar ze ook zijn ;)

Frietgezicht

Avatar

Tja, laat dr de tering krijgen en oprotten met dat wijf is idd ook een advies maar denk in dit geval dat hij dat niet makkelijk kan ;)

Gigan72

Avatar

Move over Robert ten Brink there is a new player in town his name is Frietgezicht a.k.a. Dr Love

Rderegt

Avatar

Vind Homecoming maar slecht. Kijk op YouTube de pitch meeting maar van homecoming. Homecoming deed het trouwens slechter in de Bioscoop dan Spider Man 3...

Sunspot

Avatar

Snap echt niet waarom zovelen Homecoming goed vonden, was half een Iron Man film, irritant kutjoch, zijn gedrag vaak.

Van die kut vrienden om hem heen, vooral die bolle Aziaat.

Gewoon een boutfilm, was blij toen het over was, had echt meer verwacht.

Ik was echt vet teleurgesteld in ieder geval, vooral na het zien van Spidey in Civil War.

Sunspot

Avatar

@Tycho Nestoris

Ik zou me in ieder geval niet te kwetsbaar opstellen, zodra meiden (ex, of wat dan ook) weten dat ze je zo weer terug kunnen krijgen, dingen laten doen, dan kan je snel als troostliefde worden gebruikt.

Had dat 1 keer in mijn leven, was niet relax, maar kon er niks aan doen zowat een tijd lang, wist allang dat ik als 'makkelijke' werd gebruikt, was ook bij een ex.

Maar werd wel sterker, omdat ik het besefte. Later werden gevoelens iets minder, werd meer 'wakker' zeg maar en zelf einde aan gemaakt.

Maar weet niet hoe het bij jou is, je moet in ieder geval proberen te voelen of ze je echt terug wilt of dat het even was puur omdat zij er behoeft aan had.

Ach, als het zo is, laat haar zitten, je komt er heus wel overheen, paar weekjes, misschien eerder, of later.

Probeer ook goed af te handelen, ga niet ruzie zoeken, wraak willen of zo, schiet niet op, zo geef je alleen maar toe en zal ze zien dat je echt afhankelijk van haar bent momenteel.

Gewoon later, groeten in het vervolg. Top!

Is meer hoe ik het dus met een ex heb ervaren Smiley face.

Laat je niet aan het lijntje houden komt het op neer eigenlijk denk.

benjamin

Avatar

Sunspot "was half een Iron Man film"
Iron Man had minder dan 10 minuten screentime in de film.

Frietgezicht

Avatar

Is ook lastig en de volgende meid die je gaat ontmoeten zal ook vast niet voor altijd zijn. De kans dat mensen op jonge leeftijd voor altijd bij elkaar blijven is gewoon minimaal en wees er blij om.
Je wilt echt niet als je 40 bent maar 1 of 2 vrouwen gehad hebben hoor. Juist door los te gaan, veel culturen te proeven enz is het later makkelijker om te settelen plus dat je ook leert van relaties(eigen fouten verbeteren)

Ik had een jarenlange relatie zelf ooit beeindigd en een jaar later was ze getrouwd en zwanger van een ander en ik had toen pijn ervan en dacht ik vind nooit meer zo'n meid. Wat denk je,die vond ik wel en beter ook. Soms lijkt het hopeloos maar genoeg vissen in te zee.

Je kunt beter af en toe ff pijn hebben door de liefde dan 1 van die '40 year old virgins' zijn want uiteindelijk geniet je daardoor ook meer van het leven.
Sterkte ermee en zoals Sunspot zegt,pijn gaat weg.


@ Gigan,als je advies nodig hebt,aarzal niet! ;)

Artificialis

Avatar

Sunspot "Snap echt niet waarom zovelen Homecoming goed vonden, was half een Iron Man film, irritant kutjoch, zijn gedrag vaak."

Tony Stark een irritant kutjoch? De film had het personage duidelijk niet nodig om een succes te zijn, maar ik vond zijn rol als mentor toch wel erg leuk gedaan. Ook geen moeite met het A.I. ondersteunde Spider-Man pak.

Sunspot

Avatar

^

Ja, had het anders moeten plaatsen, maar bedoel dus Tom Holland.

Hoewel hij het deels goed heeft gemaakt in Infinity War.

Maar bevalt me gewoon niet al dat high-tech gedoe met Spiderman, is te veel!

Is gewoon SpiderIronman aan het worden.

Ik wil Spiderman in een normaal pak zien, webshooters maakt niet uit.

maar die Spiderman is fucking sterk van zichzelf, vet goeie zintuigen, reflexen.

Waarom dat kutpak elke keer, omdat Iron Man!

NieuwsFilm

meest populair