De hoogst geanticipeerde film van 2019 is...

De hoogst geanticipeerde film van 2019 is...

Een opvallende keuze!

2019 komt met rasse schreden naderbij. Als het aankomt op films waar mensen het meest naar uit kijken, zijn er weer superhelden bovenaan de lijst geëindigd. Fans kijken in 2019 heel erg uit naar Avengers: Endgame en X-Men: Dark Phoenix, maar het meest nog naar Captain Marvel.

Dat is enigszins verrassend voor sommige fans. Maar IMDb baseert zijn lijst op het aantal paginabezoeken van een film, waarmee men een goede indruk krijgt van de populariteit van een productie. Dat een Marvel-film bovenaan de lijst zou eindigen voor komend jaar is verder ook weinig verrassend. De trailer voor Endgame brak alle records en die van Captain Marvel deed het ook uiterst goed.

Iets verrassender is eigenlijk de populariteit van X-Men: Dark Phoenix. Ergens leek het erop dat die X-Men film geheid zou gaan floppen, omdat er niet genoeg interesse in leek te zijn. Maar er is een top tien en die ziet er als volgt uit:


1. Captain Marvel
2. Avengers: Endgame
3. X-Men: Dark Phoenix
4. Once Upon a Time in Hollywood
5. The Irishman
6. It: Chapter Two
7. Glass
8. Joker
9. Aladdin
10. Hellboy
Enigszins opvallend is dat films waarvan we ergens wel verwacht hadden dat ze hoog zouden eindigen, waaronder Shazam!, Spider-Man: Far From Home en Men in Black International niet in de top tien staan.

Naar welke film kijk jij het meest uit in 2019?

NieuwsFilm

meest populair