Poll: Wie wint de Oscar voor Beste film?

Poll: Wie wint de Oscar voor Beste film?

Wordt het een verrassing, of toch de (grote) favoriet?

Eerder deze week werden de nominaties voor de Oscars onthuld, uiteraard ook die voor Beste film! Er werden acht films genomineerd en het meenemen van de Marvel-film Black Panther houdt de boel flink bezig. Maar gaat de film van regisseur Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) de belangrijkste Oscar ook daadwerkelijk binnenslepen? Of is het één van de andere mooie titels?

De acht genomineerde films - inclusief Rotten Tomatoes-score - zijn BlacKkKlansman (95 procent), Black Panther (97 procent), Bohemian Rhapsody (62 procent), The Favourite (93 procent), Green Book (82 procent), Roma (96 procent), A Star Is Born (90 procent) en Vice (65 procent). Bij de Golden Globes pakten Bryan Singers Bohemian Rhapsody en Peter Farrelly's Green Book nog de hoofdprijzen, maar bij velen is Netflix en Alfonso Cuaróns Roma de (grote) favoriet.

Hieronder vragen we naar jouw mening, met de vraag 'Welke film wint volgens jou de Oscar voor Beste film?' Er wordt dus NIET gevraagd om jouw persoonlijke favoriet door te geven!!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair