De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel wat nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Last Witch Hunter (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Breck Eisner | Cast: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Ólafur Darri Ólafsson
Een heerlijke pulpy film van Vin Diesel. In deze film speelt hij Kaulder, een krijger die in de middeleeuwen vocht met de Witch Queen. Zij vervloekte hem vlak voor haar dood, waardoor hij onsterfelijk werd. Vandaag is Kaulder een van de laatsten van zijn soort, een heksenjager, die wereldwijd en al eeuwenlang heksen opjaagt die het verkeerde voor hebben met de mensheid. Uiteindelijk breekt er in de film een epische strijd los om het voortbestaan van de mens.


Child 44 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Xavier Atkins, Mark Lewis Jones, Tom Hardy, Joel Kinnaman
Het is 1953, de Sovjet-Unie. Leo Demidov werkt voor de politie, maar verliest zijn rang, status, macht en thuis als hij weigert zijn vrouw Raisa als verrader neer te zetten. Hij wordt verbannen uit Moskou en komt terecht in een provinciaal dorp terecht. Daar werkt hij al snel samen met Generaal Mikhail Nesterov om een seriemoordenaar die het voorzien heeft op jonge jongens te pakken.


Allegiant (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Octavia Spencer
De derde van een geplande reeks van vier Divergent-films. Die laatste kwam er niet, dus dit is onbedoeld het einde van de franchise geworden. In deze filmmoeten Tris en Four ontsnappen aan de muren die Chicago omringen. Voor het eerst verlaten ze de stad en hun familie. Eenmaal buiten blijken oude ontdekkingen zinloos en moeten ze zien te ontrafelen waarom de muren eigenlijk bestaan en wat het voortbestaan van de mensheid bedreigt.


Gods of Egypt (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Proyas | Cast: Brenton Thwaites, John Samaha, Courtney Eaton, Nikolaj Coster-Waldau
Fouter kan bijna niet dan deze film. In de film moet de sterfelijke held Bek een spannende reis ondernemen om de wereld, maar ook zijn geliefde te redden. Om te slagen gaat hij een samenwerking met de machtige god Horus aan, in een verrassende samenwerking tegen de kwaadaardige Set, de meedogenloze god van de duisternis die de Egyptische troon veroverd heeft. Het hele rijk is in chaos vervallen en tegen die achtergrond moeten zowel Bek als Horus hun waardigheid bewijzen.


The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson
De laatste film in de Hunger Games-reeks laat zien hoe de strijd van Katniss Everdeen met het Capitol eindigt. Het is een behoorlijk epische conclusie van de franchise die op bevredigende wijze een einde breit aan het verhaal dat ervoor zorgde dat Jennifer Lawrence definitief doorbrak als Hollywood-ster. Tegelijk is het ook een behoorlijk grimmiger film.


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Actie
The Gunman (2015)

Avontuur
Belle en Sebastiaan (2013)
Belle en Sebastiaan: Het avontuur gaat verder (2015)

Drama
Eva (2018)
Justice (2019)

Familie
Spangas in Actie (2015)

Horror
The Boy (2016)
The Lazarus Effect (2015)

Komedie
A Bras Ouverts (2017)
While We're Young (2015)

Romantisch
Every Day (2018)

Thriller
In Fear (2013)
I.T. (2016)


NieuwsFilm

meest populair