De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Het is vrijdag, dus we hebben weer onze wekelijkse tips.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Going in Style (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Braff | Cast: Morgan Freeman, Joey King, Ann-Margret, Michael Caine
Een komedie met hoofdrollen voor Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Zij spelen vrienden Willie, Joe en Al, die wel zo'n beetje klaar zijn met het leven van een gepensioneerde. Vooral als blijkt dat hun pensioenfonds met geld gerommeld heeft, waardoor ze ineens arm eindigen. Om de rekeniongen te kunnen betalen, zetten ze ales op het spel om de bank te beroven die er met hun geld vandoor dreigt te gaan.


Gangster Squad (2013)
Bekijk de afbeelding Regie: Ruben Fleischer | Cast: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Hébert
Het is 1949. Los Angeles. De meedogenloze maffiabaas Mickey Cohen is de baas over de stad. Hij verdient geld met de verkoop van drugs, wapens en prostituees. Dat doet hij niet alleen met behulp van zijn eigen handlangers, maar ook de politie en politici die onder zijn controle staan. Het is genoeg om de meest geharde agent te intimideren. Behalve een keihard groepje van de LAPD, die besluiten alles op alles te zetten om Cohen op te pakken.


Last Vegas (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline
Een film van regisseur en acteur Zach Braff die behoorlijk amusant is. Een wat bravere The Hangover. Centraal staan vier oude vrienden die besluiten een vrijgezellenfeest te organiseren voor de enige in hun midden die nog altijd single is. En dat kan natuurlijk alleen maar uit de hand lopen, precies wat het ook doet. Een komedie met indrukwekkend ensemble dat bestaat uit onder meer Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman en Kevin Kline.


Role Models (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Wain | Cast: Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Bobb'e J. Thompson
Danny en Wheeler laten per ongeluk een vrachtwagen van het bedrijf waar ze voor werken crashen. Na hun arrestatie krijgen ze een keuze van de rechter: of ze gaan de bak in, of ze accepteren een taakstraf van 150 uur. Danny vindt het maar moeilijk met al die kinderen, en wil bijna liever de gevangenis in. Het zorgt voor chaos, waarbij de twee hun behoorlijk onvolwassen kant aan de kant moeten schuiven en hun beste beentje voor moeten zetten.


The Holiday (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nancy Meyers | Cast: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black
Deze romantische komedie heeft hoofdrollen voor Cameron Diaz en Kate Winslet. ZIj spelen twee vrouwen die besluiten hun huizen om te ruilen, in een poging weer grip op het leven te krijgen. Iris en Amanda ruilen hun huizen in Engeland en de Verenigde Staten en brengen de Kerst in elkaars huizen door. Dat zorgt op de eerste plaats voor een grote schok, maar leidt uiteindelijk ook tot een mooie situatie voor beide dames.


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Actie
Tracers (2015)

Familie
De kleine prins (2015)

Komedie
Cooties (2014)
The Breaker Upperers (2018)

Misdaad
Identity Thief (2013)
Sea of Love (1989)


NieuwsFilm

meest populair