De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Deze week heeft Netflix heel veel actie in de aanbieding!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Triple Frontier (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.C. Chandor | Cast: Ben Affleck, Charlie Hunnam, Pedro Pascal, Oscar Isaac
De buitengewoon sterke cast en het ambitieuze verhaal helpen Triple Frontier zijn beperkingen te overkomen. Een prima heistfilm van regisseur J.C. Chandor, die een Netflix Original maakte met sterren als Ben Affleck, Oscar Isaac en Pedro Pascal. Zij spelen voormalig Special Forces operatives die samenwerken om een gevaarlijke overval te plegen in Zuid-Amerika. Maar als de overval compleet uit de hand loopt en de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, verwordt het al snel tot een epische strijd om te overleven.


King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou
Guy Ritchie was uiterst ambitieus met deze film, die als het begin van een zesdelig verhaal diende. Helaas flopte de film, maar het is desondanks een prima actiefilm die een klassiek en eeuwenoud verhaal omvormt tot een wat kitscherige moderne versie. We zien hoe Arthurs vader vermoord wordt door de kwaadaardige Vortigern en hoe hij op de straten van Londinium opgroeit. Als hij het zwaard Excalibur uit de steen haalt, is het aan Arthur om de kwaadaardige Vortigern omver te werpen en koning te worden.


Despicable Me (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Coffin, Chris Renaud | Cast: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews
Het startschot van een heerlijke franchise en een film die ondertussen twee vervolgen en één spin-off kreeg. De familievriendelijke film bevat heel wat leuks voor zowel jong als oud en draait om Gru, een kwaadaardig meesterbrein. Alhoewel, meesterbrein... Gru heeft al jaren niet meer in de krant gestaan met zijn gehannes, zelfs al krijgt hij de hulp van de immer trouwe Minions. En dus besluit Gru de maan te stelen, maar drie jonge meisjes besluiten daar een stokje voor te steken.


The Hundred-Foot Journey (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lasse Hallström | Cast: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Lebon
Een indrukwekkende film met hoofdrol voor Helen Mirren. In deze dramedy is Hassan Kadam een man uit India die een idee heeft voor een restaurant. Hij wil in Zuid-Frankrijk een Indiaas restaurant openen, de Maison Mumbai. Maar zodra de dame zo'n honderd meter voor zijn deur met een eigen sterrenrestaurant dat hoort, doet ze alles om dat tegen te houden. Het dreigt te escaleren in een grote oorlog, tot het duo elkaar echt leert kennen.


Wanted (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Timur Bekmambetov | Cast: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Terence Stamp
Een stijlvolle actiefilm met hoofdrollen voor Angelina Jolie, James McAvoy en Morgan Freeman. Ook een heerlijke film, zolang je maar niet na gaat denken over het verhaal. In Wanted heeft Wesley het leven wel zo'n beetje opgegeven. Tot de knappe Fox hem voorstelt aan het Fraternity, een geheim genootschap van moordenaars dat geleid wordt door de enigmatische Sloan. De jaren geleden overleden vader van Wesley blijkt voor de Fraternity gewerkt te hebben en het is aan Wes om de man die verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader te achterhalen en te doden. Maar dat legt ook geheimen van het Fraternity bloot...


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Actie
Stratton (2017)
The Legend of Hercules (2014)

Drama
Effie Gray (2014)
The Blind Side (2009)

Familie
Despicable Me 2 (2013)
The Star (2017)

Komedie
And So It Goes (2014)
Bridesmaids (2011)
Kill Me Three Times (2014)

Romantiek
Before I Fall (2017)
Notting Hill (1999)


NieuwsFilm

meest populair