Netflix

In april komen er heel veel nieuwe films op Netflix

Heel wat nieuws deze maand!

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de maand april. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Ditmaal een overzicht met tien topfilms, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe titels.

300 (1 april)
Regie: Zack Snyder | Cast: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham
Deze heerlijke actiefilm van Zack Snyder is ontzettend over-the-top, maar daardoor eigenlijk des te meer het genieten waard. Centraal staat Leonidas, de koning van Sparta, die besluit om met driehonderd van zijn manschappen de smalle pas van Thermopylae te verdedigen. Hij staat daarbij tegen het grootste leger van de oudheid, aangevoerd door de Perzische heerser Xerxes. Het is aan de angstloze Leonidas en zijn 300 Spartanen om het overweldigende Perzische leger zo lang mogelijk bezig te houden, zodat de Grieken hun legers kunnen verzamelen.


Baby Driver (6 april)
Regie: Edgar Wright | Cast: Lily James, Jon Bernthal, Kevin Spacey, Jon Hamm
Goed, Kevin Spacey spelt een hoofdrol in deze film, maar daardoor is de film niet minder tof om naar te kijken. Edgar Wright wist muziek centraal te stellen op een heel bijzondere en innovatieve manier en zette sommige actiescènes geheel op de maat van de muziek. Daardoor is Baby Driver een genot om naar te kijken. Centraal staat een jonge chauffeur die nog eenmaal een missie wil ondernemen voor een misdaadbaas. Maar een mislukte overval maakt dat zijn leven, liefde en vrijheid op het spel staan.


Spider-Man: Homecoming (8 april)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
In deze superheldenfilm speelt Tom Holland voor het eerst in zijn eentje de hoofdrol als Peter Parker, a.k.a. Spider-Man. Ook is er een grote rol voor Robert Downey Jr. als Iron Man en mentorfiguur van Peter Parker. Die moet nog leren hoe het is om de verantwoordelijkheden van een superheld te dragen. Maar dat weerhoudt Peter er niet van om het op te nemen tegen de levensgevaarlijke Vulture. En ondertussen maakt hij zich ook op voor het belangrijkste moment in zijn schoolcarrière: het schoolbal.


Wonder Woman (11 april)
Regie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Robin Wright Penn, Chris Pine, David Thewlis
Eindelijk kwam er eens een superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol. Niet van Marvel, maar van DC. Gal Gadot schitterde in deze heerlijke actiefilm. Daarin is zij te zien als Diana, een prinses van de Amazones die een idyllisch leventje heeft op een afgelegen eiland. Als Steve Trevor, een piloot van het Britse leger op het eiland crasht, besluit Diana na het horen van zijn verhalen over de verschrikkelijke Eerste Wereldoorlog, om mee te reizen en haar superkrachten te gebruiken om de oorlog te stoppen.


Demolition (12 april)
Regie: Jean-Marc Vallée | Cast: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Judah Lewis
Davis Mitchell is een succesvolle bankier. maar als zijn vrouw om het leven komt bij een tragisch auto-ongeluk, worstelt hij met het vinden van een goede manier om zijn leven voort te zetten. Zijn schoonbader Phil zet de nodige druk op Davis om weer verder te gaan. Maar daardoor gaat het juist verder mis. Als hij een boze brief schijft aan de fabrikant van een kapotte snoepmachine, krijgt Davis een opvallend antwoord van Mareno, medewerker van de klantenservice. Het vormt voor Davis het begin om zijn draai weer te vinden.


Hulk (17 april)
Regie: Ang Lee | Cast: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas
Eric Bana speelde de hoofdrol van Bruce Banner, a.k.a. de Hulk in deze Marvel-film. Die moeten we snel vergeten, maar Netflix zet hem toch maar online. Bruce Banner wordt per ongeluk geraakt door experimentele straling en verandert daardoor in de Hulk. Het vormt voor het Amerikaanse leger reden om achter hem aan te gaan en hem op te pakken om met hem te kunnen experimenteren. Maar er zijn meer partijen die het op Bruce voorzien hebben, waaronder Dr. David Banner die zichzelf ook aan de straling blootstelt.


Oblivion (17 april)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough
Tom Cruise speelt de rol van Jack Harper. Hij is in 2077 een mechanicus die op een geëvacueerde Aarde moet zorgen dat de laatst overgebleven hulpbronnen van de planeet gehaald kunnen worden. Jacks missie is bijna rond. Over twee weken voegt hij zich bij de rest van de overlevenden op de maan. Maar als hij een ruimteschip ziet crashen, besluit hij de mooie dame daarin te redden. Het is het begin van het einde van het leven dat Jack kent, maar ook een moment waarop duistere geheimen uit het verleden onthuld worden.


Josie (17 april)
Regie: Eric England | Cast: Sophie Turner, Daeg Faerch, Dylan McDermott, Jack Kilmer
Het leven van de bewoners van een rustig, klein stadje ergens in het zuiden van de Verenigde Staten wordt helemaal op z'n kop gezet als de vreemde Josie het stadje in komt wandelen. Ze heeft een lief accent en weer precies wat ze moet zeggen om mensen om haar vingers te winden. Als ze een band krijgt met de jonge punker Marcus en haar eenzame buurman Hank, wordt ze al snel het onderwerp van roddels. Maar als haar duistere verleden aan het licht komt, worden ook haar echte redenen om naar het stadje te komen onthuld.


Spy Game (17 april)
Regie: Tony Scott | Cast: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane
Ooit waren CIA-agent Nathan Muir en zijn leerling Tom Bishop niet van elkaar te scheiden. In hun werk dat levensgevaarlijk is, bouwden ze een ongewoon hechte vriendschap op. Maar dat was jaren geleden. Muir staat op het punt om met pensioen te gaan, maar komt erachter dat Bishop losgeslagen is. Hij zit in China vast, en wordt ervan beschuldigd iemand uit de gevangenis te hebben helpen ontsnappen. Muir besluit er zijn laatste missie van te maken en moet daarbij Jaren aan pijnlijke herinneringen zien te overkomen.


mother! (30 april)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer
Een bizarre nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky. De film zet je aan tot denken en brengt ons een opvallende, ambitieuze en artistieke visie. Maar dat maakt de film niet per se geschikter voor iedereen. Centraal staat een koppel wier relatie op de proef wordt gesteld als onuitgenodigde gasten bij hun huis aankomen en hun rustige leventje ruw verstoren.


En verder...
Voegt Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

1 april:
Orphan (2009)

5 april:
Unicorn Store (2017)

12 april:
The Perfect Date (2019)
The Silence (2019)

17 april:
Into the Night (2019)
Midnight Run (1988)

19 april:
Someone Great (2019)

22 april:
The Notebook (2004)

27 april:
Rough Night (2007)


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Boel mooie films komende maand dus.
Kan ik ook eindelijk Mother, Demolition en Josie kijken, die heb ik nog steeds niet gezien.

Wollie1968

Avatar

Best een mooi lijstje baby driver, Spider-Man, wonder woman films die best de moeite waard zijn om nogmaals te kijken. Demolotion, mother, josie nog niet gezien druk maandje

jeff1983

Avatar

Josie vond ik echt een hele toffe film.. Echt zo eentje die niet opvalt tussen al het blockbuster geweld, maar zeer de moeite waard.

Frietgezicht

Avatar

Baby Driver, Wonder Woman, Spy Game, Hulk, matige films en oude meuk.

chefry1983

Avatar

Yes dan kan ik eindelijk wonder woman kijken. En Spiderman heb ik ook nog niet gezien.
300 is een geweldige film en die ga ik zeker weer kijken

Scheerzeep

Avatar

Alles wat van Film1 verdwijnt, gaat naar Netflix.

Moviemagic

Avatar

^ Haha ik ben dus niet de enige die dit dacht na het zien van dit lijstje.

gbfan

Avatar

Alleen om Sophie Turner ga ik Josie al kijken.

Pennywise2017

Avatar

Jammer de meeste film heb ik al op bluray, ik hoop dat Mandy een keer verschijnt

nieuwslaatste nieuws

meest populair