De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

District 9 (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, Sylvaine Strike
28 jaar geleden kwamen er buitenaardse wezens aan op Aarde. Maar in de jaren daarna gebeurde er niets meer. Ze strandden op de planeet en kunnen niet weg. Er lijkt niets nuttigs uit de wezens te komen, want ze bieden geen nieuwe technologie. Sterker nog: het zijn vluchtelingen. En dus is er in Zuid-Afrika een groot vluchtelingenkamp gemaakt, District 9. Wereldleiders debatteren ondertussen lang over hoe ze daarmee om moeten gaan. Een controle in het kamp van de buitenaardse wezens loopt helemaal uit de hand, waardoor werknemer Wikus van der Merwe begint te muteren.


Snatch. (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones, Brad Pitt
Uiterst stijlvolle film van regisseur Guy Ritchie. We leren drie groepen personages kennen, die het allemaal voorzien hebben op een diamant. Die diamant is verloren gegaan, maar iedereen denkt wel op de een of andere manier die diamant te kunnen achterhalen. Daarbij hebben ze het allemaal voorzien op Franky Four Fingers, een Joodse gangster die de diamant had moeten ervoeren. Typische film van Ritchie, die stijl boven inhoud stelt. Maar hoe!


Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh
Gebaseerd op de bestsellers van Tom Clancy. Jack Ryan is een jonge man die nadat hij uitgezonden is geweest in Afghanistan, een rustiger leven heeft gekozen bij de CIA. Hij is daar analist. Maar als hij denkt een Russisch spionageplan blootgelegd te hebben, verwordt zijn leven al snel van dat van een man die het inderdaad kalm aan kan doen, in dat van een spion, die alles moet zien te beschermen. Een prima poging om een franchise te lanceren, die helaas niet slaagde.


300 (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham
Verfilming van de comic van Frank Miller door regisseur Zack Snyder. De Perzen vallen Griekenland binnen met alles wat ze hebben. Dat laten de Grieken natuurlijk niet over zich heen gaan. Terwijl de verschillende stadstaten hun legers verzamelen, neemt een klein legertje van 300 Spartanen, aangevoerd door hun angstloge koning Leonidas, het op tegen de Perzen om ze bij de Pas van Thermopylae maar zo lang mogelijk tegen te houden. Een extreme interpretatie van een waargebeurd verhaal.


Reservoir Dogs (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn
Van een obscure scenarist veranderde Quentin Tarantino in een van de meest invloedrijke regisseurs van onze tijd. Het verhaal kijkt naar wat er voor en na (niet tijdens) een compleet mislukte overval gebeurd is. De overval werd georganiseerd door Joe Cabot, die Mr. White, Mr. Orange, Mr.Pink en Mr. Blond gaan het werk gezet heeft. Maar de overval ging mis en dus moet iemand een rat zijn. Maar wie? Hoe vinden ze die?


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Actie
Gladiator (2000)
Pokémon - Diancie en de Cocon der Vernietiging (2014)
Priest (2017)
Skybound (2011)
Son of a Gun (2014)
The Cave (2005)
Troy (2004)

Drama
Naked Among Wolves (2015)
Seven Pounds (2008)
Sleight (2016)

Documentaire
I Am Maris (2018)
The Spy Who Fell to Earth (2019)

Familie
The Princess Bride (1987)

Horror
Cube (1997)
Orphan (2009)
Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Komedie
Hartenstraat[/fim] (2014)
[film=https://www.filmtotaal.nl/film/18165]Jack and Jill
(2011)
Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)
Pixels (2015)
The Trap (2017)
Tumbledown (2015)

Misdaad
De Bende van Oss (2011)

Romkom
Did You Hear About the Morgans? (2009)

Thriller
War of the Worlds (2005)


NieuwsFilm

meest populair