De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hannibal (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman, e.a.
De beruchte kannibaal Hannibal Lector is ontsnapt uit een inrichting en verkast naar Florence, Italië. De rijke sadist Mason Verger viel ooit ten prooi aan Lector tijdens een therapiesessie, maar wist te overleven. Nu is hij uit op wraak. Hij probeert Lector terug te lokken naar Amerika en zet FBI-agente Clarice Starling daarvoor in als aas. Hannibal is een minder sterke film dan The Silence of the Lambs (1991), maar nog steeds heerlijk eng en spannend.

The LEGO Ninjago Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Bean, Paul Fisher & Bob Logan | Cast: Jackie Chan, Dave Franco, Michael Peña, e.a.
Zes jonge ninja's krijgen de taak om Ninjago, het eiland waarop zij wonen, te beschermen. 's Nachts bestrijden deze krijgers monsters en slechteriken en overdag moeten zij de middelbare school zien te overleven. The LEGO Ninjago Movie is een hyperactieve familiefilm en zit vol spetterende actie en platte humor. Dat maakt de film zeker geschikt voor liefhebbers van de andere LEGO-films.

Psycho (1960)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfred Hitchcock | Cast: Anthony Perkins, Janet Leigh, John Gavin, e.a. |
Een jonge vrouw steelt een groot geldbedrag van haar baas om te kunnen trouwen met haar vriend. Op de vluchttocht naar zijn huis dwingt een storm haar te overnachten in een afgelegen motel, het Bates Motel welteverstaan. Een foute keuze, want uitbater Norman Bates blijkt geen warme gastheer te zijn, maar een koelbloedige moordenaar. Psycho is een topfilm van Alfred Hitchcock en ongetwijfeld één van de beste horrorfilms ooit.

The 40 Year Old Virgin (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, e.a.
De verlegen Andy is al veertig en nog steeds maagd. Wanneer hij op een avond aan zijn vrienden bekent nog maagd te zijn, besluiten zij er alles aan te gaan om hem aan de vrouw te krijgen. Daardoor komt hij in de ene na de andere geestige situatie terecht. The 40 Year Old Virgin is een ontzettend leuke komedie met sympathieke personages. De film eindigt met een geweldige grap (het hoogtepunt van deze prent). Een gegarandeerde avond lachen dus!

The Possession of Hannah Grace (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederik van Rooijen | Cast: Shay Mitchell, Kirby Johnson, Grey Damon, e.a.
Een ex-politieagente die net terug is uit een afkickkliniek solliciteert succesvol als nachtwaker van het mortuarium in een ziekenhuis. Daar ligt ook het lichaam van Hannah Grace opgebaard, een meisje dat om het leven is gekomen na een mislukt exorcisme. In het lijkenhuis vinden al snel bizarre dingen plaats. The Possession of Hannah Grace is een vrij doorsnee horrorfilm, maar kijkt desalniettemin prima weg.


En verder onder meer...

Actie
Hellboy II: The Golden Army (2008)

Documentaire
Calum Von Moger: Unbroken (2019)

Drama
It's Kind of a Funny Story (2010)
Vanity Fair (2004)
8 Mile (2002)

Historie
Charlie Wilson's War (2007)

Kinderfilm
Invader ZIM: Enter the Florpus! (2019)

Komedie
Sextuplets (2019)
The Little Zwitserland (2019)
Sex and the City 2 (2010)
Forgetting Sarah Marshall (2008)
American Pie: Beta House (2007)
Patch Adams (1998)

Misdaad
Suburbicon (2017)
No Good Deed (2014)

Romantiek
Blue Crush (2002)

NieuwsFilm

meest populair