De 10 grootste releases van 2020! Welke wil jij niet missen?

De 10 grootste releases van 2020! Welke wil jij niet missen?

Van Bond 25 tot de nieuwe Nolan.

Geen grote Avengers-film, geen Star Wars en nog steeds geen Avatar. Wel de 25e James Bond-film, een nieuwe Christopher Nolan-film en zo nog wat grote potentiële kaskrakers. Het filmjaar 2020 wordt duidelijk anders dan 2019. Welke van onderstaande tien 2020-films zou jij het liefst willen zien?

Het jaar 2020 wordt een duidelijk kleinschaliger Marvel Studios-jaar, aangezien er na 2 jaar geen Avengers-film verschijnt. Ook is Star Wars sinds 5 jaar afwezig. Wat is er wel voor groots? Het meest opvallend is misschien wel Bond 25, die recent de titel No Time To Die kreeg. Van de topregisseurs Christopher Nolan en Denis Villeneuve verschijnen respectievelijk Tenet en Dune.

Superheldengeweld
Uiteraard zijn er de nodige superheldenfilms. In onderstaand lijstje zijn er drie opgenomen, namelijk de Marvel-films Black Widow en Eternals en de DC-film Wonder Woman 1984. Van Disney zie je de live action-films Jungle Cruise en Mulan. En dan zijn er ook nog de gegarandeerde kaskraker Fast & Furious 9 en de potentiële topper Top Gun: Maverick met Tom Cruise.

Succes met stemmen
Uiteraard kun je het oneens zijn met onderstaande selectie. Laat dat gerust weten op de gebruikelijke plaats! Overigens zijn animatiefilms niet meegenomen in de lijst.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Een suggestie...



NieuwsFilm

meest populair