Algemeen

Componist gevonden voor 'The Batman' met Robert Pattinson

Een Oscarwinnaar zal de superheldenfilm voorzien van muziek.

door Zilko Tarici om 12:57 in Algemeen
Oscarwinnaar Michael Giacchino heeft onthuld dat hij de muziek zal componeren (en een nieuw themalied zal verzinnen) voor
Matt Reeves' The Batman, een productie van Warner Bros. Pictures.

Giachhino werkte eerder samen met Reeves aan de laatste twee Planet of the Apes-films en componeerde daarnaast de muziek van bekende films als Up, The Incredibles, Rogue One, John Carter, Doctor Strange, de twee meest recente Spider-Man-films en de drie meest recente Star Trek-films.

Een openbare onthulling
Tijdens een concert van Giacchino in de Royal Albert Hall in Londen, kwam regisseur Reeves het podium op om aan te kondigen dat Giacchino de muziek van The Batman zal componeren. Eerder deze week werd nog bekend datZoe Kravitz de rol van Catwoman zal spelen en Paul Dano de Riddler voor zijn rekening zal nemen. Momenteel wordt nog gezocht naar een acteur die de Penguin zal moeten spelen. Naar verwachting zullen we in de film ook The Mad Hatter, Firefly en Two-Face de revue zullen zien passeren.

The Batman bereikt in juni 2021 wereldwijd de bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Samen met John Powell de beste filmcomponist op dit moment! Super nieuws dus!

Steve-O

Avatar

Ik vind zijn muziek voor Rogue One en de Marvel films maar niks. Zijn pixar werk is dan weer wel heel erg goed. Ben benieuwd wat ie ervan maakt.

Pepej

Avatar

Lijkt me een overdaad aan vijanden

Thiver

Avatar

Tja, Michael Giacchino die een Matt Reeves-film van muziek voorziet is natuurlijk niet echt nieuws. Het zou nieuwswaardiger zijn als hij dat niet deed.

GreenHornet

Avatar

Ben benieuwd of The Batman een Oscar gaat winnen voor de muziek.

NieuwsFilm

meest populair