Hoe Thanos via 'Eternals' kan terugkeren in Marvel Cinematic Universe

Hoe Thanos via 'Eternals' kan terugkeren in Marvel Cinematic Universe

De Marvel-slechterik terug op het witte doek?

In de Infinity Saga en dan voor al de kaskrakers Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame bleek Thanos (Josh Brolin) de grote slechterik. Nu zou het kunnen dat hij terugkeert via de 2020-Marvelfilm Eternals. Maar hoe?


De afgelopen periode zagen we dat er door Marvel heel wat ontwerpen zijn gemaakt voor baby Thanos en tiener Thanos. Ook zijn ouders waren als eens te zien via concept-art. Deze ideeën zouden zomaar gebruikt kunnen worden in Chloe Zhao's Eternals.

Thanos; de zoon van A'lars
Thanos is de zoon van de Eternal genaamd A'lars en de Mad Titan draagt de genen van de Deviants, de vijanden van de Eternals in de comics én de 2020-film. Het personage A'lars was een belangrijk personage in de Eternals-comics en stichtte de kolonie op de maan Titan waar Thanos werd geboren en opgroeide. In Infinity War is de planeet kort te zien, nog voordat deze werd verwoest. Misschien ze we een deel hiervan in Eternals


Wat zeg jij? Zou het leuk zijn om een jongere Thanos te zien in Eternals, misschien middels een korte cameo? De tweede Marvel-film van volgend jaar en de 25e in totaal verschijnt begin november 2020.



NieuwsFilm

meest populair