Alle Marvel-films die nu op Disney+ staan #2

Alle Marvel-films die nu op Disney+ staan #2

Voor Marvel-liefhebbers is het streamingplatform van Disney een ware goudmijn.

Disney+ is het nieuwe thuis van Marvels superheldenfilms. Van Iron Man tot Captain America, en van de Avengers tot de Guardians of the Galaxy: vrijwel alle delen van het Marvel Cinematic Universe zijn nu op de streamingdienst te bekijken. In een reeks artikelen zet FilmTotaal deze films voor jou op een rijtje!

Iron Man 3 (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shane Black | Cast: Robert Downey Jr., Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow, e.a.
Tony Stark wordt sinds de gebeurtenissen in The Avengers geplaagd door paniekaanvallen, lijdt aan slapeloosheid en is overspannen. Wanneer de mysterieuze terrorist The Mandarin de wereld opschrikt met meerdere aanslagen, komt de held weer in actie om hem uit te schakelen.

Thor: The Dark World (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alan Taylor | Cast: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, e.a.
De wraakzuchtige Malekith, de leider van de Dark Elves, dreigt het universum voorgoed in duisternis te hullen. Wanneer Thor niet opgewassen tegen hem blijkt te zijn, wordt hij gedwongen om de hulp van zijn kwaadaardige broer Loki in te schakelen. Ondertussen staat het leven van zijn vriendin Jane Foster op het spel.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a.
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt hij samen met Black Widow in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a.
Wanneer Peter Quill, een intergalactische vrijbuiter, de Power Stone steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Quill raakt ongewenst opgeschept met een dwaze groep buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.

Avengers: Age of Ultron (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, James Spader, e.a.
Tony Stark en Bruce Banner ontwikkelen samen het verdedigingssysteem Ultron om de wereld te beschermen tegen nieuwe buitenaardse invasies. Al snel verliezen ze echter de controle over de snel lerende Ultron, die in de gedaante van een robot tot de conclusie is gekomen dat de wereld alleen te redden is door de gehele mensheid uit te roeien. Aan de Avengers om hem te stoppen.

Ant-Man (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll, e.a.
Crimineel Scott Lang komt door een inbraak in handen van een vreemd pak. Deze blijkt gemaakt te zijn door de geniale uitvinder Hank Pym, die bijkluste als superheld Ant-Man en in Lang zijn opvolger ziet. Samen nemen ze het op tegen Dan Cross, die Pym uit zijn eigen bedrijf heeft weten te knikkeren en zijn technologie nu wil gebruiken om zijn kwade plannen te realiseren.






NieuwsFilm

meest populair