Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'A Score to Settle' met Nicolas Cage

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'A Score to Settle' met Nicolas Cage

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Op Pathé Thuis kon je gisteren de romantische film Home Again gratis bekijken. Vandaag staat er een wraakfilm klaar met daarin een Oscarwinnaar. Met onderstaande code kun je deze film bekijken via Pathé Thuis.

De gratis film van vandaag op Pathé Thuis heet A Score to Settle, komt uit 2019 en heeft hoofdrollen voor Nicolas Cage, Benjamin Bratt en Noah Le Gros. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is ASTSKADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Chef (2015), Night Hunter (2018), Slumdog Millionaire (2008), De Familie Slim (2017), Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017), Hacksaw Ridge (2016), Overboard (2018), The Room (2019), F💔ck de Liefde (2019) en Braven (2018).


A Score to Settle
In het actiedrama A Score to Settle van regisseur Shawn Ku wordt Frankie Carver vertelt dat hij een dodelijke ziekte heeft en hij wordt vervroegd de gevangenis vrijgelaten waar hij 19 jaar onterecht vast zat. Hij besluit alsnog wraak te nemen, maar ook probeert hij een band op te bouwen met zijn zoon die hij al die tijd niet heeft gezien.

NieuwsFilm

meest populair