Featured

Marvel brengt deze superhelden terug in Phase 4 en Phase 5

Welke Marvel-helden komen nog terug?

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Het Marvel Cinematic Universe staat door de coronacrisis even op pauze. Maar straks gaat de franchise weer verder. En we weten gelukkig al het een en ander over de toekomst. Welke helden keren er eigenlijk allemaal terug?

Black Widow
In deze solofilm voor Black Widow, zien we het achtergrondverhaal van de heldin. Eindelijk leren we waar ze vandaan komt en confronteert ze haar verleden. Dat betekent meteen dat Scarlett Johansson nog eenmaal te zien is als Black Widow! Ook mooi: Robert Downey Jr. keert naar het schijnt terug voor een hele kleine verschijning als Tony Stark.

Spider-Man 3
Tom Holland is nog eens te zien als Spider-Man en zal nu een heel apart verhaal krijgen. Ditmaal wordt hij namelijk beschuldigd van de moord op Mysterio en dat zorgt voor de nodige problemen. Want zijn geheime identiteit is onthuld. We verwachten trouwens ook dat Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) terugkeren in deze film.

Thor: Love and Thunder
Chris Hemsworth keert een vierde keer terug voor een solofilm voor Thor. Daarmee is hij de eerste Marvel-acteur die daarin geslaagd is. In deze film is ook Tessa Thompson te zien als Valkyrie. Overigens schijnen de Guardians of the Galaxy een rol te hebben in deze film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
De derde keer dat de Guardians of the Galaxy samen moeten strijden. En hun laatste keer als een volwaardig team, hun verhalen worden in deze film afgerond. Het team bestaat straks weer uit Star-Lord (Chris Pratt), Groot (Vin Diesel), Rocket (Bradley Cooper), Mantis (Pom Klementieff), Drax (Dave Bautista), Kraglin (Sean Gunn) en Nebula (Karen Gillan). Ook gaan we Gamora (Zoe Saldana) zien, maar is nog niet duidelijk in welke hoedanigheid. Ze is namelijk niet de Gamora die deel was van het team.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
In deze film krijgt Doctor Strange te maken met het multiversum. En dat lijkt voort te komen uit de serie WandaVision en Loki. Op welke manier precies is niet duidelijk, maar het MCU wordt knotsgek. Te zien zijn Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Wong (Benedict Wong) en Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen).

Ant-Man 3
Ant-Man 3 heeft nog geen releasedatum. Maar er komt een moment dat de film te zien is en dan krijgen we weer een gaaf avontuur voor Ant-Man (Paul Rudd) en The Wasp (Evangeline Lilly).

The Falcon and the Winter Soldier
Falcon (Anthony Mackie) en Winter Soldier (Sebastian Stan) zijn samen met Sharon Carter (Emily VanCamp) te zien in deze serie op Disney+.

WandaVision
In deze serie zien we Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een gewoon leven leiden. Maar dat brengt iets bizars met zich mee, want ze komen er al snel achter dat er meer aan de hand is. En dat gaat voor problemen zorgen met het multiversum. Want was Vision niet dood?

Loki
Is Loki (Tom Hiddleston) een held of een schurk? Die vraag is altijd moeilijk te beantwoorden, maar in deze film hebben we de schurkachtige versie van Loki te pakken. Hij komt namelijk uit 2012 en is net door de Avengers verslagen in zijn slag om New York.

Hawkeye
Hawkeye (Jeremy Renner) zoekt een opvolger. En dat doet hij door een jongedame op te leiden tot de nieuwe Hawkeye.

She-Hulk
Ja, deze serie draait om Jennifer Walters, het beroemde nichtje van Bruce Banner. Maar we weten dat Mark Ruffalo in onderhandelingen is om terug te keren voor deze film.

Black Panther II
Chadwick Boseman is straks weer te zien als Black Panther om zijn land Wakanda te beschermen.

Captain Marvel 2
Ook Captain Marvel (Brie Larson) krijgt in de toekomst weer een nieuwe solofilm.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Die onderste 2 films......... zullen vast beter worden dan de eerste delen

Jeroen Pasman

Avatar

Chris Hemsworth keert niet een 4e keer terug, want dan zou het deel 5 zijn Smiley face

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Die onderste 2 films......... zullen vast beter worden dan de eerste delen"
Wie weet. Helaas ben ik in 2020 niet objectief genoeg te beweren dat er een film van de onderste 2 films de superiore film gaat worden van Marvel Phase Disney+. Mijn eindoordeel kan wel verschillen met mijn 2020 mening, dat dan weer wel.

Hulk

Avatar

Zin in she-HULK

TheOtherOne343

Avatar

Hopelijk worden de series niet saai en komt er tenminste wat actie in.

NieuwsFilm