Brie Larson over auditie Star Wars, Terminator en meer films

Brie Larson over auditie Star Wars, Terminator en meer films

De actrice uit Captain Marvel had zomaar in andere grote blockbusters kunnen opduiken.

Actrice Brie Larson is een grote naam in Hollywood. Naast dat ze bekend is van haar rol in Captain Marvel en te zien was in Short Term 12 won ze een Oscar voor haar rol in het mooie Room. Nu blijkt dat ze audities heeft gedaan voor heel wat andere grote films.

De actrice is recent een YouTube-kanaal gestart en daarin deelt ze allerlei zaken uit haar leven, ook over haar leven in Hollywood. Het blijkt dat ze audities heeft gedaan voor heel wat andere grote titels, waaronder Star Wars, Terminator en The Hunger Games.

Grote rollen misgelopen
In een video bevestigt ze dat ze inderdaad auditie heeft gedaan voor een onbekende Star Wars-film, mogelijk Rogue One, en dat ze heeft getracht om een rol te bemachtingen in een onbekend deel in de Hunger Games-filmreeks.

Over haar auditie voor een onbekende Terminator-film zei Larson: "Ik dacht vandaag nog aan de reboot van Terminator omdat ik een lekke band kreeg en ik had zoiets van: 'Oh, de laatste keer dat ik een lekke band kreeg, was toen ik aankwam voor mijn auditie voor Terminator. Ik kreeg een lekke band bij de auditie en daarna de baan niet." Vermoedelijk gaat het om Terminator: Genysis. De complete chit-chat:



NieuwsFilm

meest populair