Algemeen

Zack Snyder spreekt Henry Cavill tegen: "Misschien heb ik hem wel nodig"

Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan...

door Arjen Rooseboom om 12:14 in Algemeen
Het wel of niet meewerken van Henry Cavill aan extra opnames voor Zack Snyder's Justice League, wordt al net zo'n ping-pong-spelletje als de vraag of hij de Man van Staal überhaupt ooit nog gaat spelen.

Cavill was één van de castleden die naar verwachting zou terugkeren, maar verklaarde daarna zelf dat 'zijn' Superman niet betrokken is. Echter vond dat interview plaats vóór de aankondiging van Snyder die onlangs weer meldde: "Het kan best zijn dat ik hem 1 dagje nodig heb..."

De reshoots gaan tegelijkertijd plaatsvinden met de start van de (door corona vertraagde) opnames voor seizoen 2 van The Witcher. Als Cavill zijn verklaring klopt, is er niets aan de hand, maar mocht Snyder toch iets kleins voor hem in gedachten hebben, zit er een kink in de kabel.

Logistiek probleem
Het is niet voor het eerst dat reshoots van Justice League botsen met het schema van Cavill. Dankzij Mission Impossible: Fallout konden we allemaal smakelijk lachen om het snor-debacle. Dit keer zou hij theoretisch kort weg kunnen van de set in London om alles in één blok te draaien.

Men kan dan bij The Witcher scènes plannen zonder de acteur of desnoods met een stand-in met een grijze pruik op. Dat is altijd nog minder schadelijk dan gezichtsbeharing digitaal weggummen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair