Zack Snyder maakt plannen voor 'Justice League 2' met o.a. Catwoman

Zack Snyder maakt plannen voor 'Justice League 2' met o.a. Catwoman

Het dood gewaande oorspronkelijke DCEU komt langzaam weer tot leven...

Met Man Of Steel (2013) kwam de aftrap. Batman v Superman (2016) zette die lijn voort, maar met Justice League (2017) stopte de droom van een Cinematic Universe voor DC Comics. Dachten we! Inmiddels is de situatie weer helemaal anders en dat allemaal dankzij de aankomende Zack Snyder-cut van 'zijn' Justice League.

In de aankomende HBO-miniserie is hoofdschurk Darkseid weer van de partij. We meldden vorige week al dat vertolker Ray Porter maar wat graag vaker wil opduiken in toekomstige films. Snyder deed daar tijdens een livestream van The League Of Mayhem nog een schepje bovenop:

"Ik heb een verhaallijn voor hem die veel verder gaat dan alleen mijn cut. Ray en ik hadden het erover. Wat is hij allemaal van plan als hij naar de Aarde komt? Ik heb een complete... Nou ja, laten we maar zeggen dat het erg opwindend en spectaculair is wat die allemaal kan gaan doen".

Doorstart voor gecancelde sequel?
Toentertijd moest Justice League een tweeluik worden, maar die plannen eindigden in de prullenbak. Tot nu, want Warner Bros. wacht de resultaten van de Snyder-cut af voordat ze officieel groen licht geven. Maar gezien de hele voorgeschiedenis die hiernaartoe heeft geleid, kan het haast niet anders dat Justice League 2.0 - Part I een groot succes gaat worden en we dus toch verder gaan met de ambities die in 2017 leken te sneuvelen.

Catwoman (bron)
En om de fans nog lekkerder maken, liet Snyder ook doorschemeren dat zijn plan is om natuurlijk veel meer DC-helden en slechteriken naar het grote scherm te brengen, waaronder (op korte termijn) Catwoman die in het verleden een relatie heeft gehad met de Batman van Ben Affleck.

NieuwsFilm

meest populair