Amazon Prime Video voegde deze week 21 films toe

Amazon Prime Video voegde deze week 21 films toe

Check hier het complete overzicht!

Er verscheen weer een hele rits nieuwe films op Amazon Prime Video. We zetten alle nieuwe titels voor je op een rij.

Divergent (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Shailene Woodley, Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney
Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inweiding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

Insurgent (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Kate Winslet, Jai Courtney, Mekhi Phifer, Shailene Woodley
The Divergent Series: Insurgent legt de balk nog hoger voor Tris, als ze in de ruïnes van het futuristische Chicago op zoek gaat naar antwoorden. Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine (Kate Winslet), leider van de machtswellustige Eruditie-factie. In een race tegen de klok moeten ze uitvogelen waarom de familie van Tris zich opofferde en waarom de leiders van Eruditie alles doen om hen tegen te houden. Nagejaagd door beslissingen uit het verleden, maar wanhopig haar geliefden te beschermen, moet Tris, met Four aan haar zijde, de ene na de onmogelijke uitdaging zien te overkomen.

Allegiant (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Octavia Spencer
In Allegiant, het voorlaatste deel in de Divergent-reeks, moet Tris samen met Four ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt. Daar ontdekt ze de schokkende waarheid over de wereld die om hen heen ligt.

Dora and the Lost City of Gold (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Bobin | Cast: Isabela Moner, Q'orianka Kilcher, Benicio Del Toro, Eva Longoria Parker
Dora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten: de middelbare school. Wanneer haar ouders in gevaar zijn schiet Dora meteen in actie en neemt ze Boots, Diego en een groep tieners mee op sleeptouw. Naast de reddingsactie hopen ze het mysterie rond een verloren Incastad op te lossen.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Alan Howard, Noel Appleby, Sean Astin, Sala Baker
Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Wanneer de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo, moet hij het opnemen tegen Sauron, heerser van de duisternis. Er ontstaat een strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Naar het boek 'In de ban van de Ring' van J.R.R. Tolkien.

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Bruce Allpress, Sean Astin, John Bach, Sala Baker
Frodo en Sam trekken verder in de richting van Mordor om hun taak te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry en Pippin te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas, Aragorn en Gimli koning Theoden van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman.

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Noel Appleby, Alexandra Astin, Sean Astin, David Aston
De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met de Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige 'Ene Ring' te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.

The King of Staten Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez, Lou Wilson
Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z'n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow, Euphoria) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei, The Wrestler, Spider-Man: Far From Home), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley, The Morning Show). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr, F is for Family) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven.

Bent (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Moresco | Cast: Karl Urban, Sofía Vergara, Andy Garcia, Grace Byers
Tijdens zijn nieuwe onderzoek, weet een ex-agent die uit het beroep gezet is maar nu als privédetective werkt, een moordzaak te koppelen aan een samenzwering van de overheid.

The High Note (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nisha Ganatra | Cast: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Bill Pullman
Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

Hollow in the Land (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scooter Corkle | Cast: Rachelle Lefevre, Dianna Agron, Jared Abrahamson, Shawn Ashmore
Alison Miller heeft het niet makkelijk. Haar vader zit in de gevangenis omdat hij dronken de zoon van haar baas heeft doodgereden, en omdat moederlief hen heeft verlaten moet ze alleen broertje Brandon opvoeden. Alison's leven wordt ingewikkelder wanneer een lijk opduikt in een woonwagenkamp. Het slachtoffer is de vader van Brandon's vriendin. Alle pijlen wijzen al snel naar Alison's broertje, nadat hij spoorloos verdwenen raakt. Voor Alison zit er niets anders op dan hem zelf te zoeken en antwoorden te krijgen. De zoektocht wordt geen simpele, want door haar besmeurde achternaam wil niemand wat met haar te maken hebben. En dan gebeurt het onvoorstelbare - Alison wordt zelf een hoofdverdachte.

Poker Night (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Francis | Cast: Beau Mirchoff, Ron Perlman, Giancarlo Esposito, Corey Large
Een jonge rechercheur neemt ongewild deel aan een sadistisch kat-en-muisspel wanneer hij wordt ontvoerd door een seriemoordenaar. Om te overleven moet de rechercheur de wijsheid die hem is bijgebracht door zijn oudere collega's tijdens het pokeren zien te benutten.

Gemini Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen, Douglas Hodge
Gemini Man is een actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Gutshot Straight (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Steele | Cast: George Eads, AnnaLynne McCord, Steven Seagal, Ted Levine
Een gokker wordt een leven van geld en macht ingesleurd, om snel geld te kunnen verdienen. Maar dan realiseert hij zich, dat hij deel uitmaakt van een opzet, die hem zijn leven kan kosten.

The Matrix (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski, Andy Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving
Computerhacker Thomas A. Anderson komt op een vreemde manier in contact met de mysterieuze Morpheus die hem kennis laat maken met de 'echte wereld'. De wereld die we kennen is volgens Morpheus een illusie 'The Matrix' genaamd. Morpheus gelooft dat Anderson de enige is die deze Matrix kan vernietigen.

The Matrix Reloaded (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski, Andy Wachowski | Cast: Ray Anthony, Christine Anu, Andy Arness, Alima Ashton-Sheibu
De machines hebben een verschrikkelijke doorbraak bereikt: ze hebben de locatie ontdekt van Zion, de laatste stad der mensen die dicht bij het centrum van de aarde verborgen ligt. De machines zijn van plan om zich in 72 uur een weg naar Zion te graven en deze stad vervolgens met behulp van duizenden Sentinels, de octopus-achtige kamikaze machines, uit deel 1, weg te vagen. De laatste hoop voor de mens ligt in het opsporen van de Sleutelmaker.

The Matrix Revolutions (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski, Andy Wachowski | Cast: Mary Alice, Tanveer K. Atwal, Helmut Bakaitis, Kate Beahan
Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

36 Husbands (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Glover | Cast: Christa Pasch, Roberta Bianchini, Nadine Nourney, Dominic Anglim
Een mystieke, musical, Kung Fu komedie met drie sterke vrouwen in de hoofdrollen. Hun missie is de opmars naar Wereldoorlog III te vertragen door te vechten en lief te hebben.

Separation (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Brent Bell | Cast: Rupert Friend, Brian Cox, Madeline Brewer, Mamie Gummer
Terwijl de omgeving siddert onder de terreur van een seriemoordenaar, verhuist het Jack en Liz naar Hemlock Lake, een klein vakantieplaatsje. Hier hopen ze in alle rust aan hun relatie te kunnen werken. Maar als de zon ondergaat vallen Jack, Liz en hun dochtertje Angie ten prooi aan een mysterieuze lokale man die vastberaden lijkt om het "gelukkige" gezinnetje te vernietigen...

Me & My Left Brain (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Lykos | Cast: Chris Argirousis, Chantelle Barry, Rachael Beck, Laura Dundovic
Wat gebeurt er als je verliefd op iemand bent, je nog niet wat diegene voor jou voelt en je niet kan slapen? Arthur, leidt aan OCD, heeft de laatste paar maanden tijd doorgebracht met Helen maar weet niet waar hij met haar staat. Met hulp van Vivien verzamelt Arthur moed om Helen te bellen om voor uit te zoeken waar ze staan. Maar er is één probleem: Ze neemt niet op.

Guerra de Likes (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: María Ripoll | Cast: Regina Blandón, Ludwika Paleta, José Sefami, Pablo Cruz
Om haar carrière in de dynamische wereld van publiciteit in Mexico City verder te helpen, probeert Raquel een oude vriendin van de middelbare school weer aan zich te binden. Zij is de koningin van sociale media geworden. Maar vriendschap ontstaat niet uit zichzelf.

NieuwsFilm

meest populair