Video

Anti-dierproef animatiefilm 'Save Ralph' met o.a. Taika Waititi, Ricky Gervais en Zac Efron online

Heel wat beroemdheden vragen voor verandering na het hartverscheurende filmpje.

door Wouter Drummen om 13:29 in Video
Vorige week verscheen de trailer van de korte animatiefilm Save Ralph. Deze is gemaakt door de dierenrechtenorganisatie Humane Society International (HSI). Zij willen namelijk een stokje steken voor de dierproeven die vandaag de dag nog maar wat vaak worden uitgevoerd. De korte film is hieronder te zien.

Save Ralph werd geschreven en geregisseerd door Spencer Susser (o.a. bekend van Hesher). Ook de cast mag er zijn. Taika Waititi (Jojo Rabbit) verleent zijn stem aan het konijn Ralph, de hoofdrolspeler, maar ook Zac Efron (The Greatest Showman), Ricky Gervais (Night at the Museum), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) en Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2) zijn erin te horen.

Steun
Heel wat ander bekendheden steunen eveneens het project. Ook Denis Villeneuve, de geliefde regisseur achter o.a. Blade Runner 2049 en het nog uit te komen Dune, werkt eraan mee. Hij zegt er het volgende over.

''Toen me werd gevraagd mee te werken, twijfelde ik geen seconde. Deze dieren worden gemarteld. Dit is echt. Het is tijd dat iedereen erachter komt wat zich afspeelt zodat we samen voor verandering kunnen zorgen!''

Verandering
Ook actrice Tricia Helfer, o.a. bekend van Battlestar Galactica en de serie Lucifer, vraagt Canada om stappen te ondernemen: ''Ik ben een trotse Canadese. Al heel mijn leven ben ik een dierenliefhebber geweest, dus ik steun dit belangrijke project dan ook met heel mijn hart''.

''Het is hoog tijd voor verandering. Dierproeven moeten volledig stopen, dus ik vraag de Canadese regering nu dan ook zich hiervoor in te zetten. We moeten de dieren van deze onnodige pijn en leed ontlasten en beschermen''.

Het tamelijk choquerende videootje is hieronder te zien.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair