Poll: De 30 grootste films van 2022 die je moet zien

Poll: De 30 grootste films van 2022 die je moet zien

Aankomend jaar heel wat blockbusters in de bioscopen en op streaming.

Het jaar 2021 is bijan afgerond. Sinds gisteren draait Spider-Man: No Way Home in de bioscoop en binnenkort verschijnt The Matrix Resurrections nog op het witte doek. Dan is het tijd voor een volledig nieuw jaar, met vele grote films die je eigenlijk wel even wilt zien als je van blockbusters houdt.

Op FilmTotaal kijken we deze maand via een aantal artikelen al naar de films die in 2022 in de bioscoop en op streaming verschijnen. Hieronder hebben we dertig films bij elkaar gezet en deze kunnen gezien worden als de grootste films die volgend jaar verschijnen.

De allergrootste films
Uiteraard zijn er ook een aantal tent-poles, de allergrootste franchise films. Uiteraard zijn er weer heel wat superheldenfilms, met The Batman, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Panther: Wakanda Forever en Aquaman and the Lost Kingdom als de meest opvallende. HBO Max heeft zijn superheldenfilm Batgirl.

In andere genres komen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, John Wick: Chapter 4, Jurassic World: Dominion, Mission: Impossible 7 en uiteraard Avatar 2 voorbij. Netflix komt met onder meer The Gray Man.

Hieronder de poll met 30 uiteenlopende grote films. Aan jou om aan te wijzen welke je het liefst wilt zien.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair