Dit zijn de 10 meest gestreamde films van 2021

Dit zijn de 10 meest gestreamde films van 2021

FlixPatrol komt met een handig lijstje.

Flixpatrol stelt voor zo'n beetje elke streamingdienst die je maar kan bedenken een top tien meest bekeken films en series op. Vandaag hebben we van Flixpatrol de lijst met de tien meest gestreamde films van 2021 in Nederland. We duiken er meteen in.

1. Tenet: De nieuwe Christopher Nolan-film is er eentje die je versteld doet staan door de complexiteit van z'n plot. Maar omvat ook knallende actie. We volgen de naamloze protagonist die op een missie is om het einde van de wereld te voorkomen.

2. Promising Young Woman: Elke avond verleidt een vrouw (gespeeld door Carrie Mulligan) mannen in nachtclubs. Ze laat zich mee naar huis nemen, maar eenmaal thuis gooit ze de rollen om en neemt ze wraak op mannen, nadat een traumatisch incident haar voor altijd veranderd heeft.

3. Nobody: Een doorsnee man beschermt een vrouw die lastig gevallen wordt door louche figuren en slaat één van hen het ziekenhuis in. Als hij erachter komt dat de persoon in kwestie de broer van een drugscrimineel is, moet hij vrezen voor z'n leven. Met een schitterende hoofdrol voor Bob Odenkirk.

4. Free Guy: Typische Ryan Reynolds-film, waarin hij een gamepersonage speelt. Die wordt zich langzaamaan zelfbewust en komt erachter dat z'n wereld bijna uitgeschakeld wordt. En dus begint een grootse missie om dat te voorkomen.

5. Zack Snyder's Justice League: na jaren aan smeekbedes van fans, kwam Warner Bros. eindelijk met deze uitgebreide versie van Justice League, die de visie van Snyder in z'n geheel laat zien.

6. Dune: Onverfilmbaar? Nee hoor, regisseur Denis Villeneuve dacht van niet en veranderde Frank Herberts klassieker in een briljante film; een waar scifi epos.

7. Knives Out: Wat nou Hercule Poirot? Tegenwoordig hebben we Benoit Blanc. Deze eerste film van Rian Johnson en Daniel Craig in wat in elk geval een trilogie moet worden verraste zeer positief. We volgen Blanc, die de dood van een rijke schrijver moet uitvogelen, want elk van z'n kinderen is verdacht.

8. Wrath of Man: Jason Statham speelt de hoofdrol in deze knallende actiefilm van Guy Ritchie. En wat voor een: in deze mysterieuze film verdenkt een crew die net een dodelijke roofoverval gepleegd heeft, een van hun bendematen ervan een undercover agent te zijn. Of is hij oorlogsheld? Of toch een crimineel meesterbrein?

9. Ferry: Nederlands-Vlaamse Netflix-film die duikt in het oorsprongsverhaal van Ferry Bouman, de topcrimineel die je kent uit de serie Undercover. Met toffe rol voor Frank Lammers.

10. Raya and the Last Dragon: Nieuwe animatiefilm van Disney, die zich afspeelt in een wonderlijke wereld. De laatste draak moet gevonden worden, om het land te beschermen!

NieuwsFilm

meest populair