'Thor'-regisseur bekent props gestolen te hebben, en wel van deze wereldberoemde set

'Thor'-regisseur bekent props gestolen te hebben, en wel van deze wereldberoemde set

Ook nam het team van Waititi meerdere 'green screens' mee, waar deze set überhaupt veel te veel van had staan...

In een recent interview verklapt Taika Waititi, de regisseur van Thor: Ragnarok en Thor: Love and Thunder in een duister verleden props te hebben gestolen van de set van The Hobbit. Wat je allemaal wel niet moet doen bij het maken van een lowbudgetfilm...

Taika Waititi staat bekend om zijn komische filmstijl, die zich perfect leent voor de grappige toon in de Thor-films. Eerder maakte hij al furore met de films Jojo Rabbit en Hunt for the Wilderpeople.

Zijn laatste film is Thor: Love and Thunder, die op het punt staat door te breken in de bioscopen. Met deze filmserie heeft hij zich een van de meest geliefde regisseurs gemaakt binnen de MCU, waarbij hij de Noorse god in een goede zonnetje zet (en soms zelfs met de billen bloot).

Het stelen van de props van The Hobbit
Toen Waititi verscheen bij de 'The Late Show with Stephen Colbert' deelde hij het verbazende verhaal over het stelen van props voor zijn film What We Do in the Shadows.

Waititi: "Toen we 'What We Do in the Shadows' draaiden hadden we niet veel geld. 'The Hobbit was net klaar met opnemen. En onze 'production designer' - ik zou dit echt niet moeten zeggen - is met de hele crew in het midden van de nacht naar de studio's van 'The Hobbit' gegaan om alle kapotte 'green screens' mee te nemen. Ook namen we al het hout mee, en bouwden we een huis."

Met de huidige Marvel-budgetten hoeft Waititi gelukkig dit soort stunts niet meer uit te halen. Thor: Love and Thunder verschijnt op 6 juli in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair