Marvel Studios: Alle films en series van Phase Six op een rij

Dit brengt de laatste Phase van de Multiverse Saga ons.

Jim Pedd 25 september 2022 09:53 in Featured
De Multiverse Saga volgt op de Infinity Saga in het Marvel Cinematic Universe en verkent de implicaties van het multiversum. De afgelopen paar dagen vertelden we je alles over de projecten die deel uitmaakten van Phase Six van het MCU, waar we al van af weten.

Vandaag zetten we die artikelen nog eens voor je op een rij. Morgen verschijnt verder het laatste artikel in deze reeks, waarin we je vertellen welke projecten al zijn aangekondigd, maar die nog geen releasedatum kregen.

Phase Four
Phase Four is al een tijdje gaande. Aan het begin van deze artikelenreeks zetten we alles op een rij wat tot nu toe gebeurd is in de Phase. | Lees hier ons artikel waarin we alles op een rij zetten over dit project.

Alle films en series van Phase Four zetten we in dit artikel voor je op een rij.

Phase Five
Alle films en series van Phase Five zetten we in dit artikel voor je op een rij.

Phase Six
Klik op de titel van de film of serie, om het complete artikel te lezen.

Fantastic Four: Vermoedelijk verbonden aan Kang the Conquerer en echt een enorm complex project voor Marvel Studios. Ditmaal geen oorsprongsverhaal voor de Fantastic Four, maar gewoon een film waarin ze al superkrachten hebben. | Te zien vanaf: 8 november 2024.

Avengers: The Kang Dynasty: De film waarin de Avengers, en vermoedelijk nog heel wat andere superhelden, gaan vechten tegen Kang, en zijn vele varianten! | Te zien vanaf: 2 mei 2024

Avengers: Secret Wars: De Secret Wars is zo'n comic waarvan de Russo Brothers al tijden zeggen 'm te willen verfilmen. Alleen gaan zij Battleworld niet laten zien. | Te zien vanaf: 7 november 2024

Release-momenten zonder titel: 2024
Titel 1 in de herfst van 2024
Titel 2 in de herfst van 2024
Een release in de winter van 2024

Release-momenten zonder titel: 2025
Titel 1 in de lente van 2025
Titel 2 in de lente van 2025
Titel 3 in de zomer van 2025
Titel 4 in de zomer van 2025
Een release in de winter van 2025

NieuwsFilm