Marvel Studios: Alle films en series van Phase Five op een rij

Marvel Studios: Alle films en series van Phase Five op een rij

Dit moet je weten.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. Waar we recent al terugblikten op Phase Four en alle aangelieerde projecten, zetten we in dit artikel alles van Phase Five nog eens op een rij, met de links naar alle artikelen zodat je goed op de hoogte bent.

Phase Four van het MCU
Phase Four is al een tijdje gaande. Aan het begin van deze artikelenreeks zetten we alles op een rij wat tot nu toe gebeurd is in de Phase. | Lees hier ons artikel waarin we alles op een rij zetten over dit project.

Alle films en series van Phase Four zetten we in dit artikel voor je op een rij.

Phase Five van het MCU
Twaalf projecten vormen Phase Five van het MCU. We zetten al die projecten voor je op een rij. Klik op de titel van de film of serie, om het complete artikel te lezen.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania: In deze film is Kang the Conquerer de echte vijand, waarmee hij voor het eerst in die vorm in het MCU te zien zal zijn. | Te zien vanaf: 17 februari 2023.

Secret Invasion: Skrulls hebben de wereld deels geïnfiltreerd. In dit project vol paranoia is het aan Nick Fury en Talos om hen op te sporen. | Te zien vanaf: de lente van 2023 op Disney+.

Guardians of the Galaxy Vol. 3: De laatste film waarin de Guardians in deze samenstelling te zien zullen zijn, en een film waarin Adam Warlock zijn MCU-debuut maakt, na jaren aan hints. | Te zien vanaf: 5 mei 2023.

Echo: In deze serie neemt Echo het op tegen Wilson Fisk en krijgt ze hulp van Daredevil. We zien hoe Maya Lopez naar haar thuis. | Te zien vanaf: de zomer van 2023 op Disney+.

Loki (seizoen 2): Kang zal ook in deze serie te zien zijn, want we zagen hem debuteren in het eerste seizoen van de serie. Loki wil natuurlijk terug naar zijn eigen thuis keren. | Te zien vanaf: de zomer van 2023 op Disney+.

The Marvels: We zullen onder meer Captain Marvel, Ms. Marvel en Monica Rambeau zien, die het samen tegen een vooralsnog onbekende schurk opnemen. | Te zien vanaf: 10 juni 2023.

Ironheart: Riri Williams debuteert in de film Black Panther: Wakanda Forever en zit straks ook in een soloserie. Het verhaal is nog onbekend. | Te zien vanaf: de herfst van 2023 op Disney+.

Blade: Blade maakt eindelijk zijn debuut in het MCU en is daarmee het volgende lid van de Midnight Sons die zijn debuut maakt in het filmuniversum. | Te zien vanaf: 3 november 2023.

Agatha: House of Chaos: Agatha Harkness zagen we al in WandaVision, maar nu krijgen we een serie die dit prachtpersonage centraal stelt. | Te zien vanaf: de winter van 2023 op Disney+.

Daredevil: Born Again: Na meerdere films en series, is Daredevil straks ook te zien in zijn eigen, enorme serie, bestaande uit maar liefst 18 (!) afleveringen. | Te zien vanaf: de lente van 2024 op Disney+.

Captain America: New World Order: Falcon is de nieuwe Captain America en dit wordt straks zijn eerste solofilm. Gezien de titel, belooft dat nog wat. | Te zien vanaf: 3 mei 2024.

Thunderbolts: Deze film rondt Phase Five af en draait om de schurkengroep Thunderbolts, aangevoerd door Contessa Val. | Te zien vanaf: 26 juli 2024.

NieuwsFilm

meest populair