De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 16 augustus 2022 18:11 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Day Shift (2022)
Regie: J.J. Perry | Cast: Jamie Foxx, Snoop Dogg, Dave Franco, e.a.
Bud Jablonski moet binnen een week voldoende geld zien te verdienen om de school zijn dochtertje Paige te betalen. Daarom gaat hij aan de slag als vampierenjager via een speciale vakbond. Tijdens zijn jacht wordt hij streng in de gaten gehouden door waarnemer Seth. Zijn doel kan hem echter nog weleens zijn leven kosten.


Lees ook direct:#2 Spider-Man: No Way Home (2021)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Nu heel de wereld weet wie Spider-Man is, worstelt Peter Parker met zijn bestaan. Hij vraagt Doctor Strange om hulp. Wanneer de magiër een spreuk uitspreekt om alles terug te draaien, gaat het mis. De poorten van het multiversum worden geopend waardoor schurken uit verschillende universa hun intrede doen. Aan Spider-Man en zijn vrienden om hen te vangen.

#3 Purple Hearts (2022)
Regie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie is een beginnende zangeres die werkt in een bar. Ze moet niet veel hebben van de militairen die deze bezoeken. Maar wanneer ze Luke, een knappe marinier, ontmoet, verandert ze van gedachten. Cassie heeft diabetes en kan haar rekeningen nauwelijks betalen. Om een betere zorgverzekering te krijgen, trouwt ze met Luke. Hun relatie wordt echter al gauw steeds serieuzer.#4 The Gray Man (2022)
#5 Código Emperador (2022)
#6 Wedding Season (2022)
#7 Luizenmoeder - De film (2021)
#8 Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
#9 Green Book (2018)
#10 The Sea Beast (2022)


NieuwsFilm