The Full Monty

The Full Monty (1997)

Six men. With nothing to lose. Who dare to go....

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

notReal

Avatar

Geweldige film met goede muzikale ondersteuning en legendarische humoristische scene's: de scene bij het postkantoor waar ze in de rij hun act oefenen blijft geweldig..

Prima vermaak Smiley face

Meninho

Avatar

CAGE "Gewoon The Ultimate Gay Movie. Dan is al alles gezegd. De Live Action Village People Movie. YMCA ! Alleen op zijn brits en zonder die cowboykleding of die Indiane ach laat ook maar . :N"


Ja laat maar inderdaad :? Uitstekende film, inderdaad super grappig (vooral subtiele engelse humor) maar verwacht geen slapstick. Mooie karakter ontwikkeling met een nog mooie boodschap ook kijkend naar de armoe in sommige engelse fabriekssteden (verschrikkelijke steden, zoals Newcastle hier geloof ik). Topfilm, topcast.

CAGE

Avatar

Gewoon The Ultimate Gay Movie. Dan is al alles gezegd. De Live Action Village People Movie. YMCA ! Alleen op zijn brits en zonder die cowboykleding of die Indiane ach laat ook maar . :N

Ann McDunn

Avatar

interbob "Heerlijke film, typisch Engels. Tijdloze humor. Hoe men met een eenvoudig idee een topper van een fim maakt...Geen Hollywoodse vuurballen of in de lucht gecatapulteerde wagens. Verfrissend."


Beter kan ik het niet zeggen, ik heb de film twee keer gezien en zal dat over een poosje zeker nog een keer doen.

Filmp@ssie

Avatar

Je moet met deze film echt van droge engelse humor houden, dan zal deze film echt wel in de smaak vallen.
Zelf deze film gekeken de 1e maal vondt ik er niets aan maar alles verdient een 2e kans, maar helaas ook bij de 2e maal kijken kon ik deze film niet waarderen.
Sorry maar de gehele film is saaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii.

interbob

Avatar

Heerlijke film, typisch Engels. Tijdloze humor. Hoe men met een eenvoudig idee een topper van een fim maakt...Geen Hollywoodse vuurballen of in de lucht gecatapulteerde wagens. Verfrissend.

Baski

Avatar

Ik ken Carlyle vooral van Trainspotting en The 51st State met Samuel L. Jackson, dus ik ben benieuwd hoe hij het er hier vanaf brengt.
Jullie hebben me wel overtuigd, want kijken ga ik zeker!

Dre

Avatar

Net gekeken, een geweldige film om naar te kijken ik heb er van genoten, hij was zeker niet saai.
oftewel een top film met engelse humor.
[rating 4.5]

dingdong

Avatar

Vechterbaas carlyle aka begbie als gevoelige vader :W

Wanna

Avatar

Jah het stemmen werkt wel..
k heb er een 8.1 van gemaakt maar k ga hem vanavond cker kijken!:D

jacq

Avatar

Het wordt saai, maar geweldige film, heerlijke engelse humor. Ik vind het een verademing tussen al die amerikaasne blockbusters, deze goed in elkaar zittende, ingetogen film, met een knipoog en inderdaad hier en daar een traan.

Oh en Mr. Carlyle T+), geweldig acteur, zoals hij in Trainspotting speelde vond ik ook al zo komisch. Zijn accent vond ik heerlijk.

Ann McDunn

Avatar

hockeyer "Laten we humor nou eens voor altijd overlaten aan de Engelsen. Dan mogen de Amerikanen de aktiefilms maken."


:W Er gaat bij mij niets boven Engelse humor, en ik ben het er dan ook helemaal mee eens. Heerlijke film, vol èchte humor, en af en toe een traantje. Een absolute aanrader.

Zeurdoos

Avatar

hockeyer "Laten we humor nou eens voor altijd overlaten aan de Engelsen. Dan mogen de Amerikanen de aktiefilms maken."


T+) helemaal mee eens!

Zo ook deze film, hoewel het gegeven van het verhaal wel een beetje magertjes is voor 'n hele film. De muziek was volgens mij ook dik in orde trouwens!

hockeyer

Avatar

Laten we humor nou eens voor altijd overlaten aan de Engelsen. Dan mogen de Amerikanen de aktiefilms maken.