Showtime (2002)

Lights. Camera. Aggravation.

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nickzy9

Avatar

Erg leuk, heb me prima vermaakt! Zeker een aanrader.

Cijfer: 8/10

tukkerstein

Avatar

Niks mis met deze film. Geen meesterwerk maar dat pretendeert deze film ook helemaal niet te zijn. Op z'n tijd wat leuke humor en lekkere vergezochte actie en je hebt in mijn ogen een vermakelijke film.

7/10

Marty Feldman

Avatar

boeliebab "Hmm.. moeilijke keuze vanavond; of Lord of the Rings 3, die ik nog niet heb gezien, maar van mezelf nog wel een keer moet zien, anders heb ik me voor niets stierlijk zitten vervelen bij de andere 2, of Showtime, waarvan ik in ieder geval zeker weet dat ik een vermakelijke avond zal hebben.

Leuke film hoor Showtime, ik hou van Murphy en van DeNiro, al moet ik het eens zijn met sommigen hierboven die zeggen dat DeNiro veel te commercieel is gegaan en alleen nog maar mindere films maakt. Toch vind ik deze net wat beter.

Ik ben trouwens wel brak genoeg om naar LotR te kijken, zodat ik me niet zo erger en misschien wel lekker vroeg in slaap val :P

Beste wensen iedereen!"



Dit moet wel heel goed zijn !

Filmwolfje

Avatar

Cee van Lleef "Weer een bewijs dat Robert de Niro óf moet stoppen, óf zijn rollen beter moet gaan uitzoeken. Pijnlijk onleuk. Wordt op deze manier een karikatuur van zichzelf."


Ik heb's voor de gein nagekeken voor hoeveel hij is betaald.... een whopping 17,5miljoen dollar...

Anyway... De film begon aardig:
[filmquote]Detective Mitch Preston (Robert De Niro): "Being a policeman is not what you see on TV. I've never had to pick between the red and blue wires. Never seen a police car flip and cause other cars to burst into flames. Never had to jump across rooftops. I investigate crimes, track leads...
...and sit in court. It's tedious work, and you won't get rich."[/filmquote]
Ok, dacht ik toen... dit kan interessant worden... en het gaat ook aardig de goede richting op, want ik er kwamen een aantal leuke feitjes langs zoals:
[filmquote] William Shatner: (advising Trey on how TV cops taste drugs) "You spear the knife into the bag... then pick some of the drugs up with the knife... then lightly press it on your tongue. And that is how TV cops taste drugs!"
Detective Mitch Preston: "What if its cyanide?"
[/filmquote]
Ok, ok... de film komt op gang... en een verhaal begint te ontwikkelen... maar het begint verdacht naar Hollywood-happy-ending-fairytale te ruiken ....en wat krijg je uiteindelijk??? Jawel.... flipping police-cars causing other cars to burst into flame...}: een bad guy wordt op sensationele Hollywood special-fx achtervolgt en uiteindelijk te grazen genomen.

Waar is de gvd in-real-life-cops boodschap gebleven???
Waarom moest de komedie een actie film met geweldige special fx worden???
Waarom spreekt het eerste deel van de film het tweede deel van de film tegen???
AAAAAAAAAAARGH:|

...zucht... als je een spectaculaire actie-comedy film wilt maken, maak er dan gewoon 1, maar dan zonder de in real life grappen... of als je juist die grappen wilt hebben, maak dan een comedy die dan ook heel realistisch is zonder de dure special-fx bullshit en laat de real-life stuff zien...

Oef... dat lucht op... :E sorry.... moest even van mijn frustaties af...

Je mag deze film best wel een keer kijken... William Shatner is best grappig hier... vandaar de bonuspunten:+
[rating 2]

Cee van Lleef

Avatar

Weer een bewijs dat Robert de Niro óf moet stoppen, óf zijn rollen beter moet gaan uitzoeken. Pijnlijk onleuk. Wordt op deze manier een karikatuur van zichzelf.

RayDeIndo

Avatar

Mooie film,echt commercieel,humor en actie.
voor zulke films zou je thuis kunnen blijven,ik dan.
wat anderen ervan vinden,en die hem nog niet gezien hebben,moeten er maar naar gaan kijken.
moeten hoeft niet natuurlijk,voor R de niro en e Murphy fans ,echt een mooie,goeie film!
Imand commentaar,bekiek 't dan maar !!!!!!

nima

Avatar

Te grappige film!:E en De Niro natuurlijk :W

CAGE

Avatar

Zal wel lukken maak je maar geen zorgen. Als ik het goed lees is er niks mis met mijn grammatica hoor. Persoonlijkheid is een ander verhaal. Ik laat me gewoon niet dom verklaren met dit gezichtje :| . Smiley face

Andre Hazes

Avatar

Ja denk je dat ik dat niet wist. Ik probeerde gewoon iets duidelijk te maken wat jij weer niet helemaal snapte zo te zien.


Nou nou Cage, aan je lange verhaal is al te zien dat je qua grammatica nog wel het een en ander te leren hebt en aan je laatste is te merken dat ook je persoonlijkheid te wensen over laat. Veel plezier met jezelf voor de rest van je leven. :N

MellonCollie

Avatar

De film kon mij niet echt boeien, een wel heel erg slap aftreksel van de Lethal Weapon films.

CAGE

Avatar

Ja denk je dat ik dat niet wist. Ik probeerde gewoon iets duidelijk te maken wat jij weer niet helemaal snapte zo te zien. :O :X

The_unkown

Avatar

CAGE "Dit zijn van die commerciele acties waar Robert in die jaren heen is opgegaan, zou je kunnen zeggen. Zo een makkelijk geld verdienen stunts.Snel bedacht verhaaltje. En het flopte gelukkig voor De Niro niet echt, maar zijn niet echt memorabele films geworden. Want erna werd het niet echt beter met Sharktale, Hide and Seek. Meet the Fockers viel nog mee. Vond ik eigenlijk stuk grappiger dan Meet the Parents die, wel wat erg overdreven grappen, maar ja anders scoort het niet. Ik ga wel even kijken omdat er toch niets anders is, en Girl Interupted heb ik al eens gezien."


Haha chap.. in Sharktale doet hij alleen een stem.. :|

mistelhensz

Avatar

Hm vreselijk dilemma }: aan de ene kant De Niro, goed, cool, droog 8-) en aan de andere kant eddie 0+ ik mag die vent niet, in niets wat ie doet, en dat haalt deze film een beetje onderuit. desondanks wel een leuke film, en zeker als je hem niet kent ff kijken. ik geef 'm een 9 voor robert de niro, en een 5 voor eddie. gemiddeld een 7 dusSmiley face

buGGshot

Avatar

Echt laguh deze film

Cinderella2001

Avatar

Haha! Geweldige film, ik heb 'm al in m'n collectie zitten. Echt heel grappig Smiley face Combinatie murphy/de niro is top!

rhcpfanfl

Avatar

Dit is een erg goede film,, aanrader

bosna_me

Avatar

Ja, lijkt me een leuke film vooral omdat robert de niro erin acteert en eddie murphy!!

Hanaatjuh

Avatar

Hmm..hij was wel goed..maar hij ligt nog niet zo op mijn netvlies..een rare cast maar voor de rest we goed..