The Descent

The Descent (2005)

Scream your last breath.

discussie

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joostifc3

Avatar

Hele goede film!!!
het begin is nog een beetje saai, veel gepraat enzo, als ze dan de grot inkomen is het de hele tijd spannend. Heel gaaf. Ik heb geen een moment geschrokken, hij is best voorspelbaar maar hij blijft gaaf.
Het einde is wel een beetje lullig:Y

9/10

kevinvdk

Avatar

Heel goede film 8/10

Moffy

Avatar

Leuk... komt ie op tv ik kijk er naar uit, WORDT IE GVD NIET UITGEZONDEN!

ipdv komt The Deal:( wtf!!??

016762

Avatar

Ooooo ik heb hem nog niet gezien maar het lijkt mij echt serieus zo'n vette film (14 jaar :P) nee ik ben niet te jong

X-s3ss!v3

Avatar

Het is wat anders.Vind het een nogal benauwde film, als je begrijpt wat ik bedoel.
Zeker goed, er kon elk moment wat gebeuren.
Vind ook de bijna constante sound op de achtergrond echt spannend, omdat het onbewust bij je binnen komt.

Sakura

Avatar

2004 "Het einde suggereert volgens mij meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. (spoilers): is er überhaupt wel een grot of is het een eng soort na de dood ervaring?Die meteen na het auto ongeluk is begonnen.De terugkerende beelden van haar overleden dochtertje.Telkens terugkerend gelach van een kind.De scène waar het beeld van het dochtertje overgaat in dat van zo'n wezen.De dochter die zegt: mammie, als je er klaar voor bentSuggestie van hereniging met de dochter aan het eind.O+"


Zo had ik het nog niet bekeken! Geen idee of je gelijk hebt, maar ik zal hem nog eens bekijken met dit in mijn achterhoofd. Ik houd wel van films met eventuele dubbele bodems. Zonder dubbele bodem is dit trouwens ook een prima horrorfilm.

Nina

Avatar

MikeyMo "ik irriteerde me enkel aan het accent van mevrouw mulder :("


Ben ik volkomen mee eens!!!

MikeyMo

Avatar

Ik irriteerde me enkel aan het accent van mevrouw mulder :(

2004

Avatar

spacey "het enige echt leuke aan deze film was het einde!! Ik snap niet dat er zoveel mensen zijn die deze film ook nog echt boeiend vinden, daar moet je volgens mij echt wel een horror fan van zijn want ik vindt het maar niks. En schrikmomenten heb ik niet kunnen vinden, het was me allemaal te voorspelbaar."


Het einde suggereert volgens mij meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. (spoilers): is er überhaupt wel een grot of is het een eng soort na de dood ervaring?Die meteen na het auto ongeluk is begonnen.De terugkerende beelden van haar overleden dochtertje.Telkens terugkerend gelach van een kind.De scène waar het beeld van het dochtertje overgaat in dat van zo'n wezen.De dochter die zegt: mammie, als je er klaar voor bentSuggestie van hereniging met de dochter aan het eind.O+

Il Padrino

Avatar

spacey "het enige echt leuke aan deze film was het einde!!"


Nou, dat is dan in ieder geval al iets.. En het is de indruk die achterblijft. Ik ken veel horrorfilms die juist sterk beginnen en later afzwakken tot een verschrikkelijk einde (en dan verschrikkelijk in de zin van slecht verhaal)

spacey

Avatar

pademax "Jij moet beslist waarzegger worden!!!!"


je bent het dus met me eens... T+) :P

pademax

Avatar

spacey "het enige echt leuke aan deze film was het einde!! Ik snap niet dat er zoveel mensen zijn die deze film ook nog echt boeiend vinden, daar moet je volgens mij echt wel een horror fan van zijn want ik vindt het maar niks. En schrikmomenten heb ik niet kunnen vinden, het was me allemaal te voorspelbaar."


Jij moet beslist waarzegger worden!!!!

pademax

Avatar

Eén van de beste horrorfilms van de laatste jaren!!!
Vernieuwend,geen clichés dus..;en héél spannend.
Ik geef deze film een 9/10

Een echte aanrader wie van spanning houdt!!!

pademax

Avatar

Miekie "Zeker geen slechte film, overtrof mijn verwachtingen ruimschoots (daar ik er geen had vooraf).
Wel erg donker gefilmd, dus misschien moet er wat geklooid worden aan je tv/monitor/projector als je hem gaat kijken. (voor een groot deel is het natuurlijk ook de bedoeling dat het zo donker is.. )"


idd

Sven derks

Avatar

Lekkere film, beetje verassend hier en daar. en inderdaad een goed eind van de film. En zoals velen voor mij al gemeld hebben, probeer zonder verwachting naar deze film te kijken, dan is ie echt het leukst.

Miekie

Avatar

Zeker geen slechte film, overtrof mijn verwachtingen ruimschoots (daar ik er geen had vooraf).
Wel erg donker gefilmd, dus misschien moet er wat geklooid worden aan je tv/monitor/projector als je hem gaat kijken. (voor een groot deel is het natuurlijk ook de bedoeling dat het zo donker is.. )

spacey

Avatar

Het enige echt leuke aan deze film was het einde!! Ik snap niet dat er zoveel mensen zijn die deze film ook nog echt boeiend vinden, daar moet je volgens mij echt wel een horror fan van zijn want ik vindt het maar niks. En schrikmomenten heb ik niet kunnen vinden, het was me allemaal te voorspelbaar.

dh

Avatar

Best een goede horror.

Alleen deel ik niet de mening van anderen die zeggen dat het vanaf het midden as echt eng word..
Het eerste gedeelte voeren ze echt de spanning op en daarna vind ik het eigenlijk ietsje minder worden (als "het" gebeurd) de gore factor gaat omhoog de spanning omlaag...

enfin toch een van de betere horrors uit 2005..
[rating 4] (en dan voornamelijk door het sterke begin)

ChiLLoZ

Avatar

Goede film.
Enige wat mij een beetje 'stoorde', was dat ze de hele tijd voorzichtig liepen, maar toen ***** in beeld kwamen en het pikdonker was, renden ze opeens wel alle kanten uit.

Sfeer is zeker goed te noemen.

Mindcrusher

Avatar

Een erg leuke film inderdaad!
vanaf de omslag ongeveer net over het midden wordt het echt eng!
en ook het bedriegende einde vind ik sterkSmiley face

lordhumangus

Avatar

Meest verrassende horrorfilm van 2005 en de meest bloederige. Uitstekende horrorfilm die enkele goede schrikelementen bevat echt een aanrader. in ieder geval beter als "the fog"/"the cave".