Sucker Punch (2011)

You Will Be Unprepared.

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Eindelijk gezien. Visueel top en in tegenstelling tot wat ik verwachte een goed, gelaagd verhaal. Toch wel een aanrader.
8/10

adofmirosch

Avatar

Het enige goede van de film was de actie.
maar het verhaal er om heen pffff wat slecht.

Secret1994goesFilm

Avatar

Vond het een goede film.
Het heeft apart verhaal,maar toch mooie effecten.

Spijtig dat niet iedereen echt weet hoe het verhaal inelkaar zit...
iedereen heeft hier een andere verklaring.

TheTremor

Avatar

Een dikke 4.....
Voor het aantal mooie dames in de film....
En mooie special effects maar een verhaal wat naar mijn idee compleet nergens op slaat...
Leeftijd was vanaf 12 jaar? Of mischien tot 12 jaar?

Spider-fan

Avatar

Banned "De Maxiumum Movie Mode op de Blu Ray legt het verhaal tot in de details uit en met prachtig foto's en interessante behind the scènes clips met toelichting van Zack Snyder. Dankje Blu Ray !!"


Gister ook gekeken. Verrassend leuk inderdaad. Het leek me eerst niks om een film zo te kijken, maar het gaat prima.

Dit is duidelijk geen film voor iedereen, gezien reacties en matige bezoekersaantallen. Wat deze film probeert te doen is flitsende actie voorschotelen en daarnaast een gelaagd, psychologisch verhaal te vertellen - dat is duidelijk iets wat men niet gewend is. Maar zeer verfrissend in het van cliché's vergeven Hollywood.
Ik kan niet wachten op wat Snyder nog meer gaat doen.

Banned

Avatar

De Maxiumum Movie Mode op de Blu Ray legt het verhaal tot in de details uit en met prachtig foto's en interessante behind the scènes clips met toelichting van Zack Snyder. Dankje Blu Ray !!

BatMotor

Avatar

Ondergewaardeerde film.

Steve-O

Avatar

batmaster "Wat vond ik nou van Sucker Punch.

Spoilers:
Ik vind het erg lastig. De actie is zo bruut, het ziet er allemaal zo mooi uit. Vooral die begin scene, die film noir stijl, echt mooi. En die actie scene tegen die nazi zombies, die was zo bruut. Alleen het verhaal. Ik kan er geen touw aan vast knopen. Aan het begin wordt ze naar een gesticht gebracht, dan is het opeens een hoerenkast. En als ze gaat dansen, dan is het weer die fantasie wereld. En dan op het einde zit ze weer in een gesticht. Was het nou haar gedachten van die hoerenkast. En ik heb nog veel meer vragen. Echt vreemd soms. Wat ik wel goed vond waar ze over nagedacht hebben is die objecten die ze moeten stelen, hoe dat in die fantasie wereld in beeld is gebrachte. Zo heeft een generaal vaak de kaart, vuur heeft weer met een draak te maken. En die trein was dan het mes die dichter bij de stad kwam, dus dichter bij haar hart."

Weet je wat jij moet doen? Dit lezen, daar staat het hele plot in.

NothingPersonal

Avatar

We liepen de zaal uit en heet eerste wat we zeiden was: wel goeie muziek in de film :?
Vond de film redelijk vermakelijk maar word zoals hierboven al staat nergens spannend. Special effects zagen er goed uit net zoals de dames maar dat was het dan ook wel.

Aston

Avatar

Volgens mij is dit echt een love it or hate it film gezien de vele 3en, 4en, 5en en aan de andere kant veel 8en, negens en 10en.

Banned

Avatar

Joeki "Ik vond het een zeer vette film het was toch wel ander dan ik op eerste instantie verwachte, maar ik was toch zeker aangenaam verrast. zeker het einde vond ik apart.

Weet nog steeds niet wat die operatie, met die pin in het oog, nu eigenlijk deed? "


Die operatie was symbolisch bedoeld. Met die pin scheurden ze een vliesje in het oog, eigenlijk wilde synder met die scène haar ontmaagding weergeven. Dat vliesje is dan baby dolls maagdenvlies. De hele film door denkt ze dat die die operatie haar ontmaagding is enzo... Zack Snyder wou hiermee verwijzen naar de offeringen van maagden. Althans dat heb ik in een interview met hem gelezen.

Joeki

Avatar

Ik vond het een zeer vette film het was toch wel ander dan ik op eerste instantie verwachte, maar ik was toch zeker aangenaam verrast. zeker het einde vond ik apart.

Weet nog steeds niet wat die operatie, met die pin in het oog, nu eigenlijk deed?

11qqaazz

Avatar

De taart die ik net gebaken heb heeft ook 3 lagen...

Het nadeel van deze film is dat hij geen moment spanend is.

filmgast

Avatar

Eens met Benjamin

SneakyV

Avatar

Het grootste pluspunt vond ik nog Jamie Chung als Amber Smiley face

benjamin

Avatar

Zwaar tegenvallende film. De hoeveelheid visuele eyecandy (mooie vrouwen en special effects) is in orde, maar verhalend schiet de film tekort. Jammer voor Snyder, die als regisseur van het verbluffende Watchmen, teleurstelt.

PKP

Avatar

j-w007 "ik vond het een prima film. goed camerawerk, goede special fx. echt een film om tijdens een filmavondje met je vrienden te kijken. op een gegeven moment dwaalde ik wel een beetje af op het einde waar babydoll ineenkeer die operatie krijgt aan haar oog ofzo.

een dikke 8"


Lobotomie, ze maken een kasplantje van haar door in haar hersens te 'prikken', op aandringen van haar stiefvader die niet wil dat ze verteld wat hij heeft gedaan. Zo lastig is het niet om het te snappen verder, het verhaal begint daar, en eindigt daar.


Vond het verder een prima film, alleen kreeg een beetje een Inception idee soms.

j-w007

Avatar

Ik vond het een prima film. goed camerawerk, goede special fx. echt een film om tijdens een filmavondje met je vrienden te kijken. op een gegeven moment dwaalde ik wel een beetje af op het einde waar babydoll ineenkeer die operatie krijgt aan haar oog ofzo.

een dikke 8