NothingPersonal Avatar

NothingPersonal

Laatste reviews

Insidious(2010)

"...Aangenamen verassing deze film! Was een beetje bang voor de zoveelste amityville en paranormal activity en hoewel de film wel wat weg heeft van..."

Laatste reacties

"...[quote=Spider-fan]Hé, hier de 'echte recensie' ook al... Het is je menens. :E Ach ja, fandom is een serieuze zaak. Hebben Maasfans eigenlijk ook een fannaam zoals Trekkies bijvoorbeeld? Flodders? Amsterdamnertjes? En alle vrouwelijke fans noemen z......"
Quiz
"...[quote=Banned]Geen ramp deze film, het verhaaltje boeit wel z'n volle speeltijd en het verrast wel om de zoveel tijd. Maar het is gewoon niet goed geregisseerd. Met als gevolg dat er soms wat dwaze scènes in deze film voorkomen en de mix van humor en......"
Man on a Ledge
"...[quote=Banned]Wie zet hier nou een 1 bij ? het is eraan te zien iemand zonder enige kennis van film...[/quote] Waarschijnlijk was deze meneer in de war met the girl with pearl earring! Hij zit nu nog bij te komen :)..."
The Girl with the Dragon Tattoo
"...Eindelijk weer eens een grote rol voor Wee-Man :)..."
Ant-Man
"...Prima actie/thriller! Had inderdaad wat weg van 'Bourne' maar door een aantal plotwendingen toch best verassend. Misschien niet een bios must maar zeker kijken..."
Unknown

laatste ratings

watchlist

NothingPersonal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.