NothingPersonal Avatar

NothingPersonal

reacties

  • [quote=Spider-fan]Hé, hier de 'echte recensie' ook al... Het is je menens. :E Ach ja, fandom is een serieuze zaak. Hebben Maasfans eigenlijk ook een fannaam zoals Trekkies bijvoorbeeld? Flodders? Amsterdamnertjes? En alle vrouwelijke fans noemen zich natuurlijk moordwijven.[/quote] Maaskantjes?

    als reactie op de film Quiz

  • [quote=Banned]Geen ramp deze film, het verhaaltje boeit wel z'n volle speeltijd en het verrast wel om de zoveel tijd. Maar het is gewoon niet goed geregisseerd. Met als gevolg dat er soms wat dwaze scènes in deze film voorkomen en de mix van humor en het feit dat de film zich zo serieus neemt niet werkt. Met alle toch alle goeie bedoelingen. De film is uitgedraaid op een ongecontroleerde boel. Aan de cast ligt het niet maar mocht de regisseur beter zijn geweest had dit best een goeie film opgeleverd. Vermaken doet het wel maar na het zien hoef je het niet nog is te zien. Er speelt beter voer in de bioscoop nu. Na het zien van de film snap ik nu de tacline van die poster. Maar is het echt nodig om van een gebouw te springen om de aandacht af te leiden ? Er zijn andere manieren.[/quote] Gewoon uit intresse, hoe kan het dat je deze film al gezien hebt?

    als reactie op de film Man on a Ledge

  • [quote=Banned]Wie zet hier nou een 1 bij ? het is eraan te zien iemand zonder enige kennis van film...[/quote] Waarschijnlijk was deze meneer in de war met the girl with pearl earring! Hij zit nu nog bij te komen :)

    als reactie op de film The Girl with the Dragon Tattoo

  • Eindelijk weer eens een grote rol voor Wee-Man :)

    als reactie op de film Ant-Man

  • Prima actie/thriller! Had inderdaad wat weg van 'Bourne' maar door een aantal plotwendingen toch best verassend. Misschien niet een bios must maar zeker kijken

    als reactie op de film Unknown

  • Spannende aflevering van GTST :|

    als reactie op de film Dood eind

  • We liepen de zaal uit en heet eerste wat we zeiden was: wel goeie muziek in de film :? Vond de film redelijk vermakelijk maar word zoals hierboven al staat nergens spannend. Special effects zagen er goed uit net zoals de dames maar dat was het dan ook wel.

    als reactie op de film Sucker Punch

  • Het is niet iets nieuws maar het eerste uur had de spanning er goed inzitten.

    als reactie op de film The Strangers

  • Goeie film, soms een beetje over de top met de schokkende scenes.

    als reactie op de film Irréversible

  • Ik ben zoals de meeste flink meegegaan in de hype en keek vol spanning uit naar deze release in de nederlandse bios. Wat een tegenvaller! Het acteren was gewoon slecht, het word nergens 'echt' eng/spannend. [spoiler]Overdag is het gewoon saai en is het net of je Big Brother zit te kijken[spoiler]

    als reactie op de film Paranormal Activity

  • Vond de film (zoals een beetje verwacht) tegenvallen. Vond de acteurs toch wat houterig overkomen en het 3D effect was gewoon slecht! Er zat wat diepte in maar meer dan dat was er niet. Een popcorn film en met geluid op 10 en het verstand op nul :)

    als reactie op de film Clash of the Titans