The Tourist (2010)

The Perfect Trip - The Perfect Trap

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

deze film voor het eerst gezien en hoewel je de film geinteresseerd uitkijkt blijf je telkens hopen op meer. Dat laatste kan je verder definieren als meer actie, meer spanning, meer inhoud, maar helaas komt het niet. Logisch derhalve dat je achterblijft met een katertje. De twist aan het einde zie je vrij snel in de film aankomen. Leuk gevonden, maar het had wat geloofwaardiger gebracht kunnen worden. Die ontmoeting in de trein was wel erg toevallig Smiley face 5/10

Secret1994goesFilm

Avatar

The Tourist (2010)
Leuk filmpje waarvan je de plottwist , of ik in ieder geval toch, van ver zag aankomen.
Depp in eens een normaal en niet te saaie rol en Jolie als de mysterieuze spionne...
Uiteindelijk vindt ik het allemaal wel sterk dat spionage gedoe... maar vond dat motivatie van bad guy kwaadaardiger mocht en dat je de enkele twists niet van ver zag aankomen....
Toch een 7/10

hansbeer

Avatar

Leuke film om één keer gezien te hebben, niks meer en niks minder,
wel storend vond ik hoe Jolie in beeld werd gebracht als een soort godin en hoe de mensen dus haar nakeken, ik kan wel 1000 mooiere vrouwen opnoemen maarja smaken verschillen!
Wel een verrassend en toch te verwachten einde;

6 sterren.

LuCos

Avatar

Mouchefree "Als dit naar jouw gevoel
On topic: een beetje oppervlakkige film vind ik, en tot mijn grote verbazing ziet Johnny Depp er niet zo aantrekkelijk uit, hoe is het mogelijk??"


Ander make-up Smiley face

Mouchefree

Avatar

inimini "Veel glamour en glitter en grote namen, maar een afgezaagd verhaal en Jolie die op leeftijd komt en het ongeloofwaardig maakt dat mannen en vrouwen haar overal blijven nastaren."


Als dit naar jouw gevoel "op leeftijd komen" is, dan teken ik ervoor!!

On topic: een beetje oppervlakkige film vind ik, en tot mijn grote verbazing ziet Johnny Depp er niet zo aantrekkelijk uit, hoe is het mogelijk??

ReneAlbertJurres

Avatar

Schitterende film...van begin tot eind. Makkelijk verhaal, véél aktie en spanning. Mooie opnames van Venetie. En wederom geweldige acteer prestatie's ...Angelina zet 'n wel hele super charmante en slimme vrouw neer...Wat 'n topper is zij toch.Echte aanrader!

Richie82

Avatar

Had beetje meer verwacht van deze film, was mij tegenvallen!

nickklunder

Avatar

Gisteravond heb ik deze film eens bekekend, een goede film die even lekker weg kijkt, het verhaal is wat minder sterk dan dat ik vooraf verwacht had. Ook de ontknoping en het plot van de film viel me enigzins tegen. Een aantal gevatte opmerkingen van Jolie en Depp maken deze film tot een succes, natuurlijk ook de aantal actie scénes die deze film bevat.

Tarkus

Avatar

Leuke film, simpel verhaaltje.
Heb van zowel Jolie als Depp natuurlijk al betere dingen gezien, maar deze prent is toch een aangenaam tijdverdrijf.

Roger

Avatar

Leuk verhaal, leuke rollen, ik heb me erg vermaakt bij de film. Ook erg mooie opnames van Venetië.

inimini

Avatar

Veel glamour en glitter en grote namen, maar een afgezaagd verhaal en Jolie die op leeftijd komt en het ongeloofwaardig maakt dat mannen en vrouwen haar overal blijven nastaren.

Pete_027

Avatar

Laat me raden: Depp is haar 'omgebouwde' man die er met het geld vandoor is gegaan?

De trailer vond ik wel aardig maar de film wordt overal finaal afgekraakt. De chemie tussen Depp en Jolie zou er totaal niet zijn. Maar zoals bij de meeste films; eerst zien dan pas oordelenSmiley face

Acer

Avatar

Als je een Jonny Depp of Jolie fan ben, kan je deze film gaan kijken. Heb hierbij het gevoel overgehouden. Dat er een leuke acteur en een knappe actrice in een film zijn gezet, daarna een verhaal lijn erom heen ontwikkeld. Hoeft niet slecht te zijn, maar naar mijn mening ook niet direct goed. Heb je niks te doen ? Ga deze film kijken en vorm je eigen mening....