The Conjuring (2013)

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Dit moet 1 van de beste horrorfilms cq thrillers van de laatste jaren zijn. Je film grijpt je direct beet en laat niet meer los tot het eind. Ook ik heb als nuchter persoon mijn twijfels of dit allemaal echt gebeurd is, maar los daarvan gewoon een topfilm in een prima jaren 70 setting met prima acteerwerk. 8/10

Frietgezicht

Avatar

JamesBond "Doe de volgende keer even research... Dit verhaal is wel degelijk waar gebeurd en de hoofdpersonages zijn echt bestaande mensen..."


Haha. Nou,doe jij ff de research voor mij/ons. Plaats ff de video(of link) van waar dat meisje aan dr haar opgetild werd. In de film filmden ze dat gedeelte. Die mensen beweren maybe(ken het echte verhaal niet) dat het echt gebeurd is maar nu moeten we omdat deze film zogenaamd echt gebeurd is opeens in demonen, geesten en een bewegende pop geloven?

Echt een goede film maar mij maak je niet wijs dat het echt gebeurd is.

JamesBond

Avatar

Tarkus "Er zijn al vele films in dit genre met een gelijkaardig verhaal.
Of het waar gebeurd is zoals wordt vermeld, daar heb ik mijn twijfels over.
Maar ik heb me er ook niet met verveeld.
Een paar schokkende momenten maken de film best wel spannend."


Doe de volgende keer even research... Dit verhaal is wel degelijk waar gebeurd en de hoofdpersonages zijn echt bestaande mensen...

Tarkus

Avatar

Er zijn al vele films in dit genre met een gelijkaardig verhaal.
Of het waar gebeurd is zoals wordt vermeld, daar heb ik mijn twijfels over.
Maar ik heb me er ook niet met verveeld.
Een paar schokkende momenten maken de film best wel spannend.

Tidus

Avatar

Eindelijk eens een griezel/ horror film die niet tegenvalt. Niet heel eng, maar de film heeft wel een aantal geslaagde schrikmomenten. Wel bijna de gehele film op het puntje van mijn stoel gezeten. De spanning en sfeer zijn erg goed in deze film. Met de acteerprestaties is ook niks mis.

Zeker een keertje kijken als je van dit genre houdt.

Banned

Avatar

Geweldige film! Eindelijk nog eens een griezelfilm die griezelig is en bij elk schrikmoment erin slaagt om je ook te doen schrikken. James Wan laat zien de spanningsbogen meester te zijn. De jaren 70 als tijdsgeeft zorgt voor een leuke sfeer en ook de cast is top. Klein minpuntje zijn Ed en Loraine zelf. Ze zijn nogal eenzijdige uitgewerkt waardoor ze niet al te geloofwaardig zijn. Maar verder enorm van genoten.

Bilbo

Avatar

Gave film. Zeer mooi gedaan, met een aantal gave scènes. Zeker meedere kijkbeurten waard!

B0ris

Avatar

Wie behoefte heeft aan een goede nachtrust kan deze beter niet gaan checken :P

pringles

Avatar

Prima spookhuisfilm met een goede spanningsboog en een heerlijke sfeer

shaunofthedead

Avatar

Dé beste horrorfilm van de laatste jaren. Verschillende horrorelementen worden samengekneed tot een enge en vermakelijke twee uur durende zit, waarbij ook de acteerprestaties en dialogen van een uitzonderlijk hoog niveau zijn voor een horror. Toppertje!

benjamin

Avatar

Eén van de beste horrorfilms van de laatste jaren. Misschien niet eentje die het genre opnieuw uitvindt, maar wel eentje waar op uiterst professionele wijze spanning wordt opgebouwd om je op het einde van je stoel te houden.

MCCube

Avatar

Heb de film gisteren gezien in de bios.
Beste horror van 2013 tot nu toe