B0ris Avatar

B0ris

Laatste reviews

The Revenant(2015)

"...Met torenhoge verwachtingen stapte ik de bioscoop in. Maar ik kwam er teleurgesteld uit. Laat ik voorop stellen dat ik de beelden prachtig vind, en..."

Shutter Island(2010)

"...Deze film is een grote mindfuck, geweldig! Je springt van de ene verrassing in de andere en je weet op een gegeven moment echt niet meer wat nu..."

Eternal Sunshine of the Spotless Mind(2004)

"...Deze film stond al heel lang op mijn nog te kijken lijstje. Gister heb ik hem dan eindelijk bekeken en wat was ik teleurgesteld zeg! De film heeft me..."

Prometheus(2012)

"...WOW! Ik heb deze film gister in 3D gezien en het was echt geweldig! Visueel is dit toch wel een van de mooiste films die ik ooit heb gezie(beter dan..."

The Avengers(2012)

"...Zoals hierboven ookal word aangegeven is het verhaal erg simpel maar daar stoorde ik me totaal niet aan. Het verhaal werkte gewoon langzaam naar de..."

Laatste reacties

"...Vreselijk plat en voorspelbaar, dikke teleurstelling dit...."
Deadpool
"...Een goede film hoor maar zeker niet mijn soort film. Alles word veel te wetenschappelijk benaderd en al die natuurkundige taal die de acteurs moeten overbrengen is totaal ongeloofwaardig... Visueel natuurlijk een meesterwerk maar het verhaal kon mij......"
Interstellar
"...Burton en Depp op hun best, genieten!!!!..."
Sleepy Hollow
"...Die laatste aflevering is de beste 40 minuten TV die ik in jaren heb gezien. HOLY SHIT wat spannend :D!..."
"...Wie behoefte heeft aan een goede nachtrust kan deze beter niet gaan checken :P..."
The Conjuring

laatste ratings

watchlist

B0ris heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.