B0ris Avatar

B0ris

reacties

  • Vreselijk plat en voorspelbaar, dikke teleurstelling dit.

    als reactie op de film Deadpool

  • Een goede film hoor maar zeker niet mijn soort film. Alles word veel te wetenschappelijk benaderd en al die natuurkundige taal die de acteurs moeten overbrengen is totaal ongeloofwaardig... Visueel natuurlijk een meesterwerk maar het verhaal kon mij niet heel erg boeien. Een kleine 7.

    als reactie op de film Interstellar

  • Burton en Depp op hun best, genieten!!!!

    als reactie op de film Sleepy Hollow

  • Die laatste aflevering is de beste 40 minuten TV die ik in jaren heb gezien. HOLY SHIT wat spannend :D!

    als reactie op

  • Wie behoefte heeft aan een goede nachtrust kan deze beter niet gaan checken :P

    als reactie op de film The Conjuring

  • [quote=Banned]Vind dit een van de mindere van Scorsese. Sfeervol en goed geacteerd dat allemaal wel maar het verhaal vond ik tegenvallen, dat einde zag ik al van mijlenver aankomen.[/quote] Hoe kan dat nou weer? Je kan zeggen wat je wilt maar hij is alles behalve voorspelbaar...

    als reactie op de film Shutter Island

  • Iggy pop :D

    als reactie op de film Trainspotting

  • [quote=CASINO]als er ooit eens buitenaards leven een kijkje komt nemen op de aarde, denk ik dat ze lekker gaan zitten kijken naar deze groots gepresteerde film van de mensheid. wou dat de gevoelens die deze films losmaakt in de mens blijft steken! en mensen met hun hart gaan leven. 9/10[/quote] Perfect verwoord! :E

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • [quote=benjamin]Ik zeg absoluut niet graag zaken als "jij snapt het niet", maar dit is nu eenmaal zo'n film die om veel meer draait dan het verhaaltje. Dus als jij als basis de plot (herinneringen wissen) neemt en dan gewoon kijkt hoe dat wordt uitgewerkt, kijk je voorbij wat de film werkelijk wil vertellen. En misschien is dat niet zo, maar dat is de indruk die ik krijg uit jouw reacties.[/quote] Wat wil de film dan vertellen? Ik ben wel opzoek geweest naar de boodschap die de regisseur erin wou verwerken maar die is me inderdaad volledig ontgaan. Misschien kun jij me vertellen wat de film werkelijk wou vertellen? En waarom iedereen hem zo verdomd goed vind?

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote=benjamin]Ik vond het anders duidelijk genoeg, maar je bekijkt de film zo te zien compleet verkeerd.[/quote] Hoe moet ik hem bekijken dan? Met een speciale bril? O+

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote=benjamin]Maar verhaal is lang niet alles wat er is in films....[/quote] Mee eens. Maar het verhaal van de film is wel een van belangrijkste dingen ( voor mij). Daarnaast heb je natuurlijk nog de uitvoering van het verhaal en die vond ik niet goed, te onduidelijk en te warrig.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote=benjamin]We hebben dezelfde film gezien, maar duidelijk totaal anders bekeken. Durf zelfs te zeggen dat ik de indruk heb dat je er niet veel van begrepen hebt.[/quote] Ik heb hem wel begrepen qua verhaal. Wat mensen er zo mooi aan vinden heb ik inderdaad niet begrepen.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • WOW! Ben helemaal omver geblazen door deze prachtige film! Woorden komen tekort om dit prachtige Deense meesterwerk te beschrijven. Laat je meeslepen door dit indrukwekkende drama. Dames en heren dit pareltje moet je gezien hebben!! :W

    als reactie op de film Jagten

  • [quote=Frietgezicht]Echt leuk he zijn meningen,elke keer lachen! :E[/quote] Het is lachwekkender dat jij zegt dat hier een vervolg op moet komen :|

    als reactie op de film Dredd

  • Het is mij een wonder dat Tarantino een Oscar heeft gekregen voor beste scenario! De film begint goed maar word halverwege compleet ongeloofwaardig. Waar IB een prachtig en origineel scenario had lijd deze film meer naar Kil Bill achtige taferelen. Veel bloed en brute scenes horen er natuurlijk bij maar in deze film slaat Tarantino wel erg door. Zeker geen slechte film maar had er meer van verwacht.

    als reactie op de film Django Unchained

  • Vreselijk clichématig en onrealistisch. Snel vergeten!

    als reactie op de film The Bucket List

  • Heb het einde nooit begrepen O+

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote=de anomalie]Tarantino-films kom ik maar niet doorheen, dus deze begin ik al niet eens aan. :N[/quote] Als je er niet eens aan bent begonnen waarom geef je hem dan toch een 1..? O+

    als reactie op de film Inglourious Basterds

  • Prachtige film die van begin tot eind vol spanning en sensatie zit. Ik heb zeer genoten, een 9.

    als reactie op de film Skyfall

  • Bij de laatste scene moest ik bijna janken, prachtig!

    als reactie op de film Intouchables

  • Ik heb letterlijk liggen zweten van de spanning bij deze film! Javier Bardem speelt hier abnormaal goed! 9!

    als reactie op de film No Country for Old Men

  • Nolan moet over een goed stel hersens beschikken met zo'n script! Het is echt zo’n film waar je effe in moet komen, maar dan heb je ook wat! Dikke aanrader en hij krijg van mij een dikke 8! (Niet hoger omdat ik hem Film grafisch wat minder vond)

    als reactie op de film Memento

  • Beter dan snatch

    als reactie op de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels

  • Ik hou niet van oorlogfilms maar vond deze echt geweldig. Het beste was toch wel de humor die op het begin van de film aanwezig was, ik ging echt stuk soms. Het 2e stuk vond ik moest even op gang komen maar ze werkten gewoon een beetje toe naar de climax. Ik ben het wel eens met het IMDB cijfer.

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Gister was deze prent op Nederland 3 te zien en ik vond hem echt geweldig. Het verhaal is heel realistisch en dat is wat deze film zo goed maakt. Je raak betrokken met de personages en leeft met ze mee van het begin tot het eind. Een van de betere Nederlandse films voor mij. Eigenlijke een must see voor iedereen die van een spannend drama houd. 8.

    als reactie op de film Spoorloos

  • één van de beste films ooit!

    als reactie op de film A Clockwork Orange

  • Deze was leuk, maar frago was veel leuker! :Y

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Leuke film, maar zeker geen topper zoals sommige zeggen.

    als reactie op de film Witness

  • Kan iemand mij uitleggen wat er zo goed is aan Rutger Hauer? Ik vond hem namelijk acteren als een zak zout! Voor de rest vond ik de film ook erg ongeloofwaardig. Vooral die scene op dat eiland slaat nergens op. 6.

    als reactie op de film De Heineken ontvoering

  • [quote=Steadicam]Nee, de film is onderdeel van het 'See You in Court'-programma van het Filmmuseum. Ik vond de film bij de tweede keer een beetje tegenvallen. De acteurs zijn niet al te best, hun personages zijn ongelooflijke karikaturen en de nieuwe bewijsmaterialen die tijdens het juryoverleg naar voren komen, worden wel heel toevallig steeds ter plekke ontdekt ([spoiler]de drukpunten van de bril, het mank lopen van de oude man, het uitlokken van de kreet I Gonna Kill You etc.[/spoiler]). Bovendien is iets te duidelijk dat het oorspronkelijk een theaterstuk is. Sommige scènes werken simpelweg niet op film (zoals de scène waarin iedereen opstaat en doodstil voor het raam naar buiten gaat staan staren). In een theater zie je dat nog voor je, maar nu is het ongeloofwaardig en onecht.[/quote] Hier sluit ik me bij aan!

    als reactie op de film 12 Angry Men

  • De Niro's beste rol! :W

    als reactie op de film Raging Bull

  • Ik vind het verhaal wat ver gezogd en wat simpeltjes Verder spelen alle acteurs een uitmuntende rol. Ook zit er een bepaalde sfeer aan de film die je blijft boeien. Shawshank is toch wel veeeel beter dan deze. Ik vind het een topper dat zeker, maar wel een overgewaardeerde. 8.

    als reactie op de film The Green Mile

  • [quote=Tarkus]Sterk verhaal, waar gebeurd bovendien, dat in een zeer goede film is gegoten. Aanvankelijk dacht ik dat dit een saaie prent zou worden, vermits je maar met één personage te maken krijgt, maar de situatie wordt zo goed in beeld gebracht dat je geboeid blijft kijken. Dat is natuurlijk ook te danken aan de prachtige vertolking van James Franco. Het einde van de film, wanneer hij zichzelf bevrijd, is niet echt voor gevoelige zielen, U bent gewaarschuwd. Rest me nog te vertellen dat deze film ook een zeer mooie soundtrack heeft, alleen al daarvoor zou je hem moeten bekijken.[/quote] Soundtrack vond ik juist niks. Ik heb me bovendien echt geergerd aan het edit werk, het zag er niet echt uit als een film maar meer als een game montage..

    als reactie op de film 127 Hours

  • [quote=BobbyBoelhouwer]Heb deze film nog niet gezien, maar een 9.3?! Ehm... Ik denk dat ik deze niet moet missen?[/quote] Ja en op imdb ookal een 9 ..

    als reactie op de film The Avengers

  • Wow. Tim burton heeft hier toch wel een klein meesterwerkje neergezet. Zeer leuke en fantasierijke film. Oké het verhaal slaat nergens op maar dat is ook de bedoeling. Ik vind dat deze film een goede sfeer overbrengt naar de kijker, de hoofdrol speler komt in de meest bizarre situaties op de meest bizarre plekken. Ja deze film kon ik zeer waarderen: een 8.

    als reactie op de film Big Fish