Reign of Fire

Reign of Fire (2002)

The Battle Ignites July 12

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Zozo deze was leuk! Christian Bale is erg goed hierin:Y
Gewoon leuk dus, niet geheel speciaal ofzo:9

Steve Harwin

Avatar

In het Engeland van de toekmost

MJA

Avatar

Eindelijk eens gezien, ik moet zeggen dat ik me goed vermaakt heb! Verstand natuurlijk op nul, maar dat maakt bij sommige films niets uit. Het sfeertje en inderdaad de muziek spraken me erg aan.
Daarnaast vond ik de special effects ook ok!

Frisian

Avatar

Ik vind het eigelijk best wel een goede film.
De effecten zijn leuk, er is veel actie en als ik de commentaren zo lees zal je misschien van dit genre moeten houden.

semisane

Avatar

kiekeboe "nou vooruit dan maar, 1 redelijke acteur, maar nog altijd niet genoeg om deze film boven een 5 te waarderen."


Hmmm als jij Christian Bale als redelijk acteur bestempelt, vraag ik me toch serieus af wie jij pas onder de goede acteurs zet.

Toegeven, kan wel een aantal acteurs opnoemen die ik beter vind dan Bale, maar die acteurs (Pacino, Dep, De Niro, Walken enz) bestempel ik ook als zeer goed/uitstekend.

Bale zie ik daar ook wel komen als hij zich blijft ontwikkelen zoals in The Machinist, maar op dit moment is Bale toch wel meer dan een "redelijk" acteur.

Even on topic; ik geef toe dat deze film niet bepaald erg goed en daar kan ook iemand als Bale weinig aan veranderen. (en dan nog 2 keer in 1 week op de buis. :D )

kiekeboe

Avatar

Nou vooruit dan maar, 1 redelijke acteur, maar nog altijd niet genoeg om deze film boven een 5 te waarderen.

Unicron

Avatar

Nou nou nou, Om Christian Bale nou gelijk een slechte acteur te noemen na 1 mindere film vind ik ook wel weer erg ver gaan, zie American psycho, Batman en The Machinist waar hij meer dan 30 kg voor afgevallen is pfffffffff

kiekeboe

Avatar

Ik snap niet hoe dit ooit in de bioscoop was terecht gekomen in die tijd, valt zeker in de categorie b-films, had enorme moeite met de film uitkijken en de focus lag op 1 kleine bunker, terwijl de leuke draakjes overal heersten, maar dat zal wel aan de budget hebben gelegen, vandaar ook de slechte acteurs ...

Chriss

Avatar

Matig, matig, natig. Ik ben op zich best wel makkelijk wat dit genre films betreft en redelijk snel tevreden, maar deze film is echt helemaal niks.
Special effects zijn te zielig, acteren zwak en het verhaal matig.
[rating 1.5]

BertjeDH

Avatar

Heb em afgelopen maandag gezien....Wat een ongelofelijke k*t film zeg!! Zwak verhaal, zwakke special effects en slechte acteerprestaties. Er was gewoon geen personage dat me na een half uur ofzo niet begon te irriteren!!

Alle kopieën van deze film bij elkaar zoeken en richting zon schieten!!

Ageell

Avatar

Deja vu

domme film

movietwister

Avatar

Helaas. had m wel willen zien, maar moest tot 01:00 uur overwerken... :|

Nou , dan maar op de BBC

smakkie

Avatar

Wel een leuke film, leuke opzet, goeie special effects. Maar matthew als Good-Bad guy is slecht gecast. Hij is toch meestal de ideale schoonschoon en komt gewoon niet weg met zo'n aggresieve rol.

movietwister

Avatar

Huh, maandag op SBS6 en Donderdag op BBC?

Ik ben eens de hele week aan het doorspitten, maar volgens mij is dit de Internationale week van de Slechte Film! Wat een bagger allemaal deze week.... :'(

Vrijdag maakt nog wat goed, maar tot die tijd, ff doorbijten.

movietwister

Avatar

Ik was destijds weg van de trailer, maar hoorde vervolgens zoveel negatieve dingen dat ik maar niet meer ben gaan kijken. Maar nu, moet ik mn avond eraan spenderen? Hmmmm, ik twijfel......

Moviemagic

Avatar

Vond de film wat tegenvallen omdat er voor mijn smaak teweinig actie van de draken in zat. Ook het verhaal roept hier en daar wat vragen bij me op. De cast is redelijk en er zitten een paar leuke acties in. Ik denk dat de 5.8 van de IMBD een redelijke afspiegeling is.

BertjeDH

Avatar

Engeland van de Toekmost?:D