Eerlijk Avatar

Eerlijk

Laatste reviews

The Godfather(1972)

"...Ik ben (blijkbaar in tegenstelling tot de rest van de 'filmkenners') nooit een fan geweest van de Godfather reeks. De entertainment waarde is niet..."

Transformers(2007)

"...Ik vond het wel wat hoor.. al was ik lang niet in de bioscoop geweest, wat er wel wat mee van doen zal hebben. daar is alles zowiezo 10x zo..."

Kill Bill: Vol. 2(2004)

"...Na alle hype rondom kill bill, heb ik enige tijd terug kill bill 1 gezien. vrij onindrukwekkend. normaal gesproken ben ik wel gecharmeerd van..."

Ik wil nooit beroemd worden(2005)

"...Heel sterk (eventuele spoilers in aankomst?) Enigszins tranentrekkend om te zien hoe de familiekring de 'ziel' Tobias niet meer zien bestaan,..."

Laatste reacties

"...Zijn jullie allemaal een beetje dom ofzo. als je niet ziet dat dit een act is....."
Joaquin Phoenix: I'm Still Here
"...Ik lees al jaren negativiteit omtrent de transformers films. overduidelijk verwachtten de fans van tevoren veel meer dan de films hebben geleverd, maar aangezien ik nooit een verwachtingspatroon had in de zin van dat de films het transformers univers......"
Eerste Teasertrailer Transformers: Dark of the Moon!
"...Grandioze film. Niet je doorsnee superheldenfilm, maar juist daarom de moeite meer dan waard...."
Watchmen
"...Film is ook een beetje entertainment, maar hier viel NIETS te bespeuren van enig entertainmentwaarde. De film is traag, log en zwaar. Er gebeurd weinig tot niets, afgezien van een conflictje tussen ondernemer en predikant ...."
There Will Be Blood
"...[quote=PRIME]Vind in de trailer wel dat het oscar gehalte heeeeeeel hoog ligt.. '' Why should I waste my time listening to you? '' - '' CAUSE I HAVE A VOICE ''!!! Oscar druipt er vanaf... [/quote] mijn eerdere post had ik verwijderd, maar......"
The King's Speech

laatste ratings

Eerlijk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Eerlijk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.